Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Інформація

Автори / Іван Лопатченко / Книжка від дівчини Джеймса Бонда вийшла в Україні

Автобіографічна книга - сповідь «Квітка пустелі» всесвітньо відомої моделі Уоріс Дірі вийшла в харківському видавництві «Клуб Сімейного Дозвілля». Книжку вже було опубліковано в більш ніж 50 видавництвах світу, дочекалися на цю історію Попелюшки із Сомалі і в нашій країні.

«Тепер усі довідаються про те, що було моєю таємницею. Навіть найближчі подруги не знали, що відбувалося зі мною, коли я була зовсім маленькою» - такими словами нью-йоркська супермодель анонсувала вихід своєї книги - сповіді «Квітка пустелі».

Уоріс Дірі народилася в пустелі, у родині кочівників. Усе дитинство потерпала від насильства й знущань, напередодні весілля із чоловіком, який годився їй у діди, вона втекла. Потрапивши в Лондон, працювала покоївкою, де її випадково помітив відомий британський фотограф Теренс Донован. у 18- річному віці в якості моделі одержала всесвітню популярність, і вже після цього була запрошена на роль однієї зі спокусниць Джеймса Бонда у фільмі «Іскри з очей» з актором Тімоті Далтоном.

«Квітка пустелі» являє собою правдиву історію життя Уоріс Дірі. Дитинство у племені первісного строю, неймовірні події, круті повороти долі - усе відбувалося насправді. В десятці книг, що продавались найкраще в Німеччині ця історія перебувала 120 тижнів, а в усьому світі продано понад 11 мільйонів екземплярів - все це результат відвертості

Уоріс Дірі, розповідаючи й про фешенебельне життя світу моди, і про насильницьке відношення до дітей в Африці. «Було пізно відступати. Раз вже мені не можна повернутися назад, виходить, можна рухатися тільки в одному напрямку – вперед» - так дівчинка - кочівниця, що не знала, що таке ванна й магазин, стала супермоделлю й спеціальним послом ООН.

 
 

Додав vanyalop 06 липня 2010

Про автора

Література, мистецтво, творчість.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска