Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Потік Афіші Галереї Інформація

Автори / Фестиваль Свірж / СВІРЖ оголосив програму 2010 року

Фестиваль «Свірж» - 3-денний благодійний фестиваль, що відбуватиметься з 30 липня по 1 серпня біля Києва. Програма фестивалю 2010 року розгортається на 3 концертних майданчиків. У перший день працює 1 з 3 майданчиків – а саме «Сцена біля моря», а також всі майстер-класи і дитячий майданчик. У другий і третій день дійство розгортається ще на 2 майданчиках – Головній (World Music) та Рок сценах.

Дати Фестивалю: 30 липня – 1 серпня.

Місце проведення: гірськолижний комплекс «Вишгора», 15 км від Києва. Адреса: м. Вишгород, вул. Ватутіна 102. Їхати від ст. м. Героїв Дніпра. Фестиваль трохи перемістився вздовж Київського моря на сусідній гірськолижний комплекс «Вишгора», який зголосився бути партнером фестивалю та прийняти його. Комплекс має необхідну інфраструктуру та бездоганні амфітеатри для глядачів. Велику площу для наметового містечка. На час фестивалю для відвідувачів буде працювати підйомник.

Серед учасників Катя Chilly, Тельнюк: Сестри, АтмАсфера, Вій, ТаРУТА, Божичі, Аттрактор, Андерсон, Трансформер та ін. Загалом на 2 сценах заплановано 28 концертів, на Сцені біля моря – 20 майстер-класів з танців народів світу та близько 30 шоу від вуличних театрів та фаєр виконавців.

Нагадаємо, що Фестиваль спрямований на підтримку Програми з подолання дитячої смертності «Здорові діти у щасливій країні», яка здійснюється благодійним фондом «Дитячий світ» (www.dytsvit.org.ua). Окрім того, в рамках Фестивалю відбувається акція з профілактики та інформування з ВІЛ/СНІД, що здійснюється фондом «Ніка Київ» спільно зі СНІД Альянсом.

 
 

Додав Art-Vertep 07 липня 2010

Про автора

На фестивалі будуть представлені музика та література, танці та ремесла, кухні та театральне мистецтво народів трохи не з усіх куточків світу.

Автори пов'язані с новиною

Катя Chilly , Сестри Тельнюк , Гурт АтмАсфера , Вій , ТаРута , Божичі , Транс-формер

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска