Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Павло Гудімов Комп’ютери (2008 р.) 4,24 Mb
Павло Гудімов Бути собою 5.82 Mb
Павло Гудімов Хочу 4.60 Mb
Павло Гудімов Обмінюю (2007 р.) 4.80 Mb
Потік Афіші MP3 Товари Інформація

Автори / Павло Гудімов / Гудімов готує «Жовтий» альбом

Гурт «Гудімов» готується презентувати фенам нову композицію. «Жовтий-жовтий лимон» стане першим синглом з альбому «Жовтий», який з’явиться цієї осені. Музиканти покладають великі надії на цей трек, адже «Жовтий-жовтий лимон» - дещо незвична для гурту композиція. «Це нове слово у старому доброму року. Те, що у вузьких музичних колах широко називають пост-роком», - зазначено в прес-релізі колективу.

За словами музикантів, пісня має сильні тонізуючі властивості: вона виводить токсини і радіацію, а побічною дією має «ритмічне дригання ногою і шиєю, несвідоме підхлопування долонями у приспіві».

Сингл «Жовтий-жовтий лимон» записаний на студії Макса Капусти, авторами музики є Павло Гудімов, Денис Левченко та Слава Васильєв, текста – Павло Гудімов.

Восени гурт «Гудімов» планує дати серію концертів на підтримку альбому «Жовтий» та представити нових музикантів групи: Олексія Євсєєва, що грає на бас-гитарі та Романа Шебанова – гітара, клавішні, бек-вокал. Також в групі продовжують грати Слава Васильєв – ударні, программінг, бек-вокал та, звісно ж, лідер групи Павло Гудімов.

Наразі відомо, що дизайном обкладинки альбому «Жовтий» займається загадковий художник Станіслав Перфецький – загадковий стріт-артист, який порушує всі правила вуличного мистецтва і працює з галереями. Його роботи вже скоро можна буде побачити в арт-центрі «Я Галерея» на Хорива 49б, де з 14 липня по 10 серпня пройде виставка Перфецького «Що таке мистецтво?».

@music

 
 

Додав Art-Vertep 14 липня 2010

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска