Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Потік Афіші Галереї Інформація

Автори / Культура / «Митці проти цензури»

До акції протесту руху «Митці проти цензури» долучилися такі відомі українські гурти, як «От Вінта», «Тінь Сонця», «Абздольц», «Топоркестра», «Хамерман знищує віруси», «Наголос на Голос». Візьмуть участь у акції також брати Віталій та Дмитро Капранови, Сергій Пантюк, Андрій Кокотюха, Антін Мухарський, Юрко Зелений, Артем Полежака, Руслан Півень, Едуард Драч, Анатолій Федірко, Дмитро Лазуткін та інші. Перша акція руху «Митці проти цензури» відбудеться 20 липня.

Митці двічі проти:

  • Проти цензури в мистецтві

Українські письменники, музиканти, художники та діячі культури сьогодні почали відстоювати власні права і свободи у формі оборонного руху «Митці проти цензури». Вони прагнуть об'єднати власні зусилля, щоб захистити свободу слова від цензури.

  • Проти закриття та утисків телевізійних каналів

Сьогодні два найбільших інформаційних проукраїнських каналів України «5 каналу» та «ТВІ» опинилися на межі закриття Найближчим часом вони можуть бути позбавленим частот на мовлення, на користь провладного інформаційного гіганта. Обидва телевізійні канали одні з небагатьох, які намагаються висвітлювати події достовірно і надавати чесну інформацію глядачам. Вони дають можливість на рівних умовах висловлювати свою точку зору як представникам влади, так і опозиції.

Митці виступають на підтримку каналів, котрі приділяють увагу українському мистецтву, про яке все рідше говорять в ефірі українського телебачення.

Якщо Ви також проти цензури, чекаємо на Вас о 19.00 у «Мистецькому дворику» (вул. Грушевського 4б)

За матеріалами «Останньої барикади»

 
 

Додав Art-Vertep 17 липня 2010

Про автора

Розділ "Культура" містить інформацію, яка не може бути віднесена до конкретного Автора і стосується подій української культури.

Автори пов'язані с новиною

Ot Vinta , Тінь сонця , Абздольц , Гурт ТОПоркестра , Хамерман Знищує Віруси , Брати Капранови , Сергій Пантюк , Андрій Кокотюха , Антін Мухарський та гурт Кoni-Айлеnd , Артем Полежака , Дмитро Лазуткін

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска