Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

 

Галереї

Потік Афіші Галереї Товари Інформація

Автори / Мазепа-фест / Полтавці «відфестивалили» на «Мазепі-фест»

«Дивись і слухай своє, українське! Бо воно – світового рівня!» Саме за таким лозунгом у Полтаві 17-18 липня 2010 року відлунав традиційний рок-концерт під назвою «Мазепа-фест 2010», присвячений пам’яті гетьмана Івана Мазепи та українським козакам, які загинули у Полтавській битві.

За два дні Співоче поле імені Марусі Чурай, що знаходиться на території міського парку культури і відпочинку “Перемога”, відвідали близько чотирьох тисяч полтавців – переважно молоді шанувальники рок-фестивалю.

У цілому, в масштабному проекті взяли участь творчі групи, кобзарі, молодіжні рок- і реп-гурти. Зі сцени Співочого поля глядачів розважали не тільки полтавські гурти, але й виконавці з Івано-Франківська, Харкова, Львова, Рівного, Запоріжжя, Сум та Донецька.

Не обійшлося на щорічному традиційному заході і без правоохоронців. За повідомленням відділу громадської безпеки Полтавського міського управління, охорону громадського порядку під час масових заходів у парку “Перемога” забезпечували близько сімдесяти працівників міліції Октябрського району міста Полтави.

Полтавські міліціонери відзначають активну громадянську позицію і високий рівень культури полтавців та гостей міста: не зважаючи на велику кількість відвідувачів фестивалю, під час заходу у парку не виявлено жодного факту розпивання пива та інших слабоалкогольних напоїв й не зареєстровано інших порушень правопорядку.

Алла Квіта, Полтавський міський портал

 
 

Додав Art-Vertep 19 липня 2010

Про автора

Полтавський фестиваль етно-року та сучасного українського мистецтва.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска