Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Гурт АННА Ангели (2007 р.) 4.01 Mb
Потік Афіші MP3 Товари Інформація

Автори / Гурт АННА / Новий альбом «Срібна Змія»

Лідери української альтернативної сцени - львівські рокери АННА, закінчили роботу над довгоочікуваною новою платівкою. Запис другого диску колективу проходив на чотирьох студіях у Львові, Києві та Івано-Франківську. Зведенням матеріалу та саундом займався Сергій Нестеренко (штатний гітарист та автор більшості пісень гурту), для якого це була перша серйозна робота в якості саундпродюсера.

«Срібна Змія»зовсім не схожа на первачок «Карматреш» і, безумовно, стане новою віхою в творчості групи. «Срібна Змія» - це неймовірні історії та непередбачувані музичні пригоди, які захоплять уяву слухача глибоким змістом і вельми цікавою побудовою музики.

Реліз альбому відбудеться у вересні на лейблі Iншамузика, але гурт вирішив знайомити слухача з новими піснями вже зараз. Починаючи з 12 липня кожен тиждень на сторінці гурту в світовій музичній мережі MySpace буде з’являтися новий трек з платівки «Срібна Змія». І так, за 8 тижнів – 8 повноцінних синглів, які і складуть нове награння гурту АННА. Послідовність появи композицій розкриє і точний трек-лист диску.

Першим треком стала Ера Нігілізму, яку вже зараз можна послухати на сторінці гурту. Наступного понеділка буде викладено наступний трек. Який? Слідкуйте за сторінкою АННА (http://www.myspace.com/annalviv)

Концертний тур команди містами України в підтримку нового альбому заплановано на жовтень-листопад 2010 року.

За матеріалами Київського рок-клубу

 
 

Додав Art-Vertep 19 липня 2010

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска