Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Галереї Інформація

Автори / Конкурс Коронація слова / Твори переможців «Коронації слова» вийдуть друком вже цього літа

Нові імена переможців конкурсу «Коронація слова – 2010» поступово з’являються на обрії сучасної української прози. Романи Володимира Лиса «Століття Якова» та Дари Корній «Гонихмарник» вийдуть друком у видавництві «Клуб Сімейного Дозвілля» вже наприкінці літа.

Переможець конкурсу «Коронація слова – 2010» у номінації «Гранд коронація», волинянин Володимир Лис був вражений, він отримав корону зі справжнього золота за свій роман «Століття Якова». Цього літа в найбільшому видавництві країни, «Клубі Сімейного Дозвілля», вийдуть друком перші 5 тисяч примірників твору-переможця. Прочитавши «Століття Якова», Оксана Забужко зазначила: «Лис написав дуже гарну книжку, і я її охоче всім рекомендуватиму. Його роман — оригінальний, і це виявляється в тексті. Не хочу сказати, що його негайно треба номінувати на Нобелівську премію, але читати цю книжку дуже приємно». Перша презентація роману відбудеться вже у серпні на VI Київській міжнародній книжковій виставці-ярмарку, де усім охочим Володимир Лис пообіцяв продемонструвати золоту корону переможця.

А вже на початку осені у видавництві «Клуб Сімейного Дозвілля» вийде друком, роман «Гонихмарник» львів’янки Дари Корній, лауреата третьої премії конкурсу «Коронація слова-2010». Перший наклад становитиме 7 тисяч примірників. Зі слів Люко Дашвар: «Саме про Любов, про боротьбу між Добром і Злом роман Дари Корній «Гонихмарник». Ви читатимете, а над вами витатиме легкий вітерець справжньої української магії…». До речі, сама Люко Дашвар також є неодноразовою переможницею «Коронації слова» та має, за словами ЗМІ, титул «найтиражованішої письменниці України», адже загальний наклад її книжок наразі становить 110 000 примірників.

Переможці «Коронації слова-2010» — літературний тандем Ярослави Бакалець і Ярослава Яріша, отримали нагороду за роман про останні дні життя Богдана Хмельницького – «Із сьомого дна». Вихід книжки заплановано на початок 2011 року, накладом 7 тисяч примірників.

ЛітАкцент

 
 

Додав Art-Vertep 20 липня 2010

Про автора

Коронація слова -- всеукраїнський конкурс романів, кіносценаріїв, п'єс та пісенної лірики про кохання. Проект компанії .

Автори пов'язані с новиною

Володимир Лис , Люко Дашвар

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска