Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Товари Інформація

Автори / Фестиваль Тарас Бульба / Гурт "Порцеляна" став переможцем Всеукраїнського фестивалю "Тарас Бульба – 2010"

На фестивалі "Тарас Бульба 2010" гран-прі отримав гурт "Порцеляна" з Козятина Вінницької області. Серед відзначених журі - "Чумацький шлях" (Хмельницький), "Сонця коло", "Органік", "Галяк", "Злам" (Київ)

"Порцеляна" - український гурт, який грає музику в стилі "hard-alternative", був заснований трьома колишніми учасниками гурту "Контраст", м. Козятин: гітаристом Максом Ситніцьким, бас-гітаристом

Пашею Ковалем та вокалісткою Катею Бєловою.

Вперше з барабанщиком Іллею Мхеідзе гурт представив себе влітку 2008 року на фестивалі "Рок-Переродження". Після вдалого виступу на фестивалі було записано два демо-записи - "Східна" та "P.S."

За час свого існування "Порцеляна" ділилася своїм музичним драйвом із слухачами на різних концертних майданчиках, клубах Козятина, Києва, Вінниці та інших міст. 5 грудня 2009 року гурт взяв участь у Вінницькому фестивалі "Музентропія", метою якого став збір коштів для безпритульних тварин. Одразу ж через тиждень після цього Порцеляна відіграла свій перший півторигодинний сольний концерт. Наразі Порцеляна працює над записом демо-альбому, після виходу якого гурт покаже себе на новому якісному

рівні, - повідомляє сайт uafree.pp.ua

Музичний рок-фестиваль "Тарас Бульба" — щорічний музичний фестиваль, що проходить у місті Дубно з 1991 року; охоплює три музичні жанри: рок, поп та етно.

Фестиваль спрямований на розвиток та популяризацію української молодіжної культури та естетики, сприяє піднесенню національної ідеї серед молодих творчих сил, зростанню професійного рівня українських виконавців, продюсуванню та допомозі молоді, пропаганді вітчизняних виробників та товарів.

Головною умовою участі у фестивалі є виконання україномовної рок-музики у всіх її напрямках та стилях.

Рок-фест «Тарас Бульба» відбувається з 1991 року на берегах ріки Ікви, під мурами Дубенського замку князів Острозьких та Любомирських.

На музичний фестиваль "Тарас Бульба" в різні роки приїздили учасники та гості не тільки з України, а й з-за кордону. У Дубні звучала «жива» музика з Австрії, Словаччини, Росії, Німеччини, Канади, Польщі, Бельгії, Франції, Молдови та Білорусі.

Переможці фестивалю "Тарас Бульба – 2010":

Дипломанти:

Чумацький шлях (м. Хмельницький)

Сонця коло (м. Київ)

ІІІ премія – Органік (м. Київ)

ІІ премія – Галяк (м. Київ)

І премія – ЗЛАМ (м. Київ)

Гран-прі фестивалю – Порцеляна (м.Козятин, Вінницька обл.)

Хвиля української музики «Молоде радіо»

 
 

Додав Art-Vertep 22 липня 2010

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска