Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Потік Афіші Галереї Інформація

Автори / Фестиваль Захід / Літературна частина фестивалю Захід

Гостем фестивалю ЗАХІД стане Любко Дереш. Відомий український письменник радо прийняв запрошення взяти участь в літературній частині фестивалю. Також літературна частина фестивалю ЗАХІД буде включати літературні слеми та читання. Зі всієї України запрошено більше 40 літераторів-серед яких-Богдан-Олег Горобчук, Коробчук Павло, Крюгер Вано, Мультфільм Гагарін, Владислав Шубєнков а також гутірка українських поетів «Sevama» з проектом «День незалежного поета» - серед учасників - Володимир Вакуленко-К., Дана Кваша. Літературні читання будуть відбуватись на малій сцені в дообідній час та вночі.

Нагадаємо-фестиваль ЗАХІД пройде 21-23 серпня в замку Старого Села-найбільшому замку Львівщини - в 12 км від Львова. Фестиваль включатиме в себе-музичну, літературну, мистецьку (арт), театральну частини. Також відбудеться ярмарок та проводитимуться майстер-класи з народних ремесел. На фестивалі можна буде політати на повітряній кулі та спробувати себе в ролі альпініста.
Територію замку буде обладнано освітленням, водою, точками громадського харчування, туалетами. Передбачено стоянку для авто. Біля замку буде можливість розмістити намети-передбачене наметове містечко.
Дістатись Старого Села дуже легко з приміського вокзалу Львова поїздами Львів-Ходорів та Львів-Жидачів. Орієнтовна вартість проїзду електричкою-5 грн. Зупиняється поїзд за 200 метрів від замку.
Вартість квитків на 3 дні в попередньому продажі 80 грн.
Квитки можна придбати за тел. у Львові 032 254 04 40 у Києві 044 238 28 88, у Дніпропетровську 0562 33 55 82

Сайт: http://3axid.org

 
 

Додав Art-Vertep 11 серпня 2010

Про автора

«Своя культура» - саме таким є основне гасло фестивалю, яке визначає мету: підтримку якісної української музики, літератури, театру та різних напрямків мистецтва та популяризацію її серед молоді.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска