Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Галереї Інформація

Автори / Фестивалі / Сьогодні відкривається Сорочинський ярмарок

У вівторок, 17 серпня, в селі Великі Сорочинці Миргородського району Полтавської області стартує Національний Сорочинський ярмарок, на якому традиційно будуть представлені найкращі зразки харчової і промислової продукції від виробників, вироби майстрів народних промислів, різноманітні розваги і виступи фольклорних колективів.

Зокрема, тут пройде фестиваль "Золотій млин", покликаний відкривати нові таланти і продемонструвати національний колорит. Фестиваль складається з трьох програм: "Музичний день" - виступи груп і виконавців вокального жанру; "Нічне життя" - виступи ді-джеїв і МС; "Кіно" - конкурс на найкращий короткометражний фільм, присвячений темі "Україна". Переможців чекають нагороди, цінні призи і пам'ятні сувеніри.

Крім того, в рамках Сорочинського ярмарку відвідувачі зможуть ближче познайомитися з культурою далекої і загадкової Японії: дізнатися тонкощі чайної церемонії, продегустувати японські солодощі, навчитися мистецтву фурошики - японському стилю упаковки речей і подарунків, орігамі - складанню красивих і цікавих фігурок з паперу, ікебані - мистецтву аранжування кольорів. Також щодня буде проходити демонстрація мистецтва каліграфії - на замовлення відвідувачів майстер каліграфії напише улюблене слово або ім'я.

На в'їздах в Полтавську область поставлять макети козаків, які будуть вказувати дорогу до Сорочинського ярмарку.

Організатори повідомляють також, що вперше на території Сорочинського ярмарку буде організоване наметове містечко. Вартість розміщення - 20 грн. з людини на весь час проведення ярмарку, при собі необхідно мати посвідчення особи.

Сорочинський ярмарок можна відвідати з 17 по 22 серпня.

Ліга

 
 

Додав Art-Vertep 17 серпня 2010

Про автора

Новини з фестивалів в Україні та за її межами

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска