Увійти · Зареєструватися
Потік Афіші Галереї Інформація

Автори / Форум видавців / 17 Міжнародний «Форум видавців у Львові»

17 Міжнародний «Форум видавців у Львові» відбудеться 15-19 вересня 2010 р.

Організатори «Форуму видавців у Львові»: громадська організація «Форум видавців», Львівська міська рада, Львівська обласна рада, Львівська обласна державна адміністрація, Українська асоціація видавців та книгорозповсюджувачів, Українська бібліотечна асоціація.

«Форум видавців у Львові» має статус Національного. Це найбільший книжковий ярмарок та літературний фестиваль в Україні та один з найбільших у Східній Європі. Журналісти називають його найбільшим ярмарком української книги в світі, а також найважливішою щорічною культурною подією в Україні.
Крім українських, представлені книги з Росії, Польщі, Австрії, Франції, Литви, Німеччини, Ізраїлю.

Найважливішими акціями програми Форуму є:
- 5. Міжнародний літературний фестиваль з фокусними темами: «Діалог літературних поколінь» та «Труднощі перекладу» за участі близько 200 письменників з України та 18 країн світу; проводиться за підтримки посольств та культурних центрів. Список письменників-учасників фестивалю буде розміщений на сайті www.bookforum.com.ua з 1 серпня, актуальний – надсилається на запит;
- Бізнес-форум з фокусною темою «Українське книговидання в умовах кризи: час змін» за участі керівників центральних та місцевих органів влади, політиків, керівників видавництв, журналістів, експертів з інших країн;
- Всеукраїнський конкурс «Найкраща Книга Форуму видавців-2010». На конкурс в минулі роки представлялося до 500 нових книжок від 100 видавництв. Призовий фонд, встановлений ГО «Форум видавців» – 50 тисяч гривень. Призи та відзнаки від партнерів будуть оголошені додатково.
- Книжковий ярмарок відбудеться 16-19 вересня 2010 р. у Палаці Мистецтв (вул. Коперника, 17). Його учасники – понад 600 українських та іноземних видавництв книжок та періодичних видань, книготорговельні підприємства, друкарні, виробники електронних видань, програмного забезпечення, аудіо- та відеопродукції, ВНЗ, бібліотеки, громадські організації, літературні агенції, асоціації, культурні центри та фонди.

Спеціальний гість – Адріан Сливоцький (Adrian Slywotzky) – один з 50-ти найвпливовіших експертів менеджменту у світі. Віце-президент, член ради директорів «Mercer Management Consulting, Inc.» – компанії, яка спеціалізується на створенні ділових моделей, що сприяють постійному зростанню капіталу. Інші важливі гості будуть оголошені 1 серпня.

Офіційне відкриття 17 Форуму видавців у Львові і 5 Міжнародного літературного фестивалю відбудеться 15 вересня у Львівській обласній філармонії.
Урочиста церемонія нагородження переможців Всеукраїнського конкурсу «Найкраща Книга Форуму видавців-2010» відбудеться 16 вересня. Місце проведення уточнюється.
Програма заходів буде публікуватися на сайті по мірі її наповнення, остаточна версія – 1 вересня.
Кількість заходів – від 300 за 5 днів.
Заходи Форуму і Літфесту проводяться в Палаці Мистецтв, Національному академічному українському драматичному театрі ім.. Марії Заньковецької, Духовному театрі «Воскресіння», Львівському академічному театрі ім. Леся Курбаса, обласній філармонії, в музеях, мистецьких галереях, бібліотеках, навчальних закладах, клубах, кав’ярнях, на вулицях.
Кількість учасників – понад 600 українських та іноземних видавництв книжок та періодичних видань, книготорговельні підприємства, друкарні, виробники електронних видань, програмного забезпечення, аудіо- та відеопродукції, ВНЗ, бібліотеки, громадські організації, літературні агенції, асоціації, культурні центри та фонди.
Кількість відвідувачів – від 60 тисяч за 5 днів.

 
 

Додав Nusya 26 серпня 2010

Про автора

Форум видавців у Львові – це унікальний комплекс виставкових та ярмаркових заходів, мистецьких та культурних акцій, скерованих, перш за все, на сприяння творенню в Україні цивілізованого книжкового ринку та піднесенню престижу української книги в су

 

Коментарi

02 вересня 2010

А хіба в Україні є видавництва?! Справжні?! З літагенством та власною!
видавничою політикою. Чорнобилем душевним час нас мітить. Слоном назвався заєць - звірі так слонів боятись перестали; Українці,линяють наші душі на копійці! Форум палітурників чи як?
Якщо чесно...

14 вересня 2010

18 вересня об 11-й годині в рамках міжнародного Форуму видавців у Львові відбудеться презентація унікальної книги професора І. М. Данилова «Остеохондроз для професійного пацієнта» видавництва «Лотос» (м. Київ).
Найважливіше про остеохондроз, «підводні камені» медицини, реальні результати використання різних методів лікування, фактичні результати лікування грижі диску без операції, найновіші розробки в царині вертебрології, регенерації тканин диску це та багато іншого в презентації «Остеохондроз для професійного пацієнта» нова книга, яка необхідна кожному пацієнтові».
Час проведення презентації: з 11.00 до 11.45. Місце проведення: конферец-зала в Палаці мистецтв (вул. Коперника, 17, м. Львів).

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска