Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Потік Афіші Галереї Статті Інформація

Автори / Мистецька аґенція Арт-Вертеп / Рок-музиканти виступають у поїзді проти засмічення Карпат

Сьогодні у вагоні поїзда «Рахів-Івано-Франківськ» відбувається еко-рок-концерт «Карпатський ПрОТЯГ – дія відчайдухів».

Так завершується еко-мистецький проект «Нові Карпати без пластикового спаму», організований Молодіжною мистецькою формацією «Форумс», «АРТ Гішефт» і гуртом «КораЛЛі» з Івано-Франківська.

Саме музиканти цього гурту у Рахові першими почали концерт, на наступних станціях до них долучилися «Пан Пупец’», «Пропала Грамота», «Ot Vinta».

Водночас у поїзді розгорнута виставка фотографій, де показані кадри засмічення Карпат, насамперед пластиковими пляшками. У вересні-жовтні ця виставка подорожуватиме чотирьома обласними центрами – Чернівці, Ужгород, Львів та Івано-Франківськ.

За словами керівника проекту Вілі Чупака, хочуть привернути увагу громадськості до проблеми засмічення Українських Карпат і вивозу пластикових відходів, адже в регіоні нема сховищ і підприємств з їх переробки.

Потяг «Рахів-Івано-Франківськ» їде майже чотири години, і цей час відомі музиканти грають для подорожніх.

(с) http://www.radiosvoboda.org

 
 

Додав Art-Vertep 29 серпня 2010

Про автора

Мистецька Агенція «Арт-Вертеп» - громадська організація, заснована у 2001 році. Діяльність Аґенції охоплює всі напрямки сучасного мистецтва: музика, кіно/театр, література, образотворче мистецтво; ярмарки, спортивні змагання, історичні

 

Коментарi

29 серпня 2010

крууууто! )

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска