Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

 
Потік Афіші Інформація

Автори / Garage Gang Kollektiv Garage Gang Kollektiv / Карта ініціатив - візуалізуймося!


Карта ініціатив - це поєднання веб-ресурсу New Citizen та Google maps, на якій відтворюється інформація про активні соціальні проекти, що працюють з громадами, будують країну і здатні надихнути інших. Зареєстровані ініціативи з коротким описом і посиланням на веб-адресу видно на карті в залежності від регіону їх походження. Карта ініціатив в динаміці дозволяє побачити всі зареєстровані проекти на теренах України, знайти однодумців поряд з вами і здійснювати пошук за регіоном чи категорією. Крім надання інструменту для самостійної реєстрації, карта дає можливість дізнатись про ініціативи у вашому місті, про людей, які теж займаються важливою для вас справою.

Відкритий занальнонаціональний реєстр соціально-значимих ініціатив для самостійних активістів, громадських організацій, діячів в громадському секторі, спільнот тематичних блогерів, творчих об’єднань, освітніх центрів, захисників прав людини, клубів за інтересами, інноваційних платформ, а також всіх, хто будує країну через власні проекти та активні дії.

Зробіть видимим те, що робить видимим Вас. Дружіть!

http://ki.org.ua/projects

>

 
 

Додав 4aika 05 вересня 2010

Про автора

Ми створюємо, втілюємо і координуємо проекти, якими прагнемо досягти розуміння та сприйняття соціальної ідеї у цільової аудиторії, стимулювати формування нових парадигм мислення, впливати на суспільні інтереси, вибудовувати звички та змінювати поведінку л

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска