Увійти · Зареєструватися
Потік Афіші Галереї Інформація

Автори / Форум видавців / Найкраща книга Форуму

Цього року на здобуття премії «Найкраща книга Форуму видавців» претендують 322 книжки. Серед них книжки “Декамерон. 10 українських прозаїків останніх десяти років”, “АМтм ” Юрія Іздрика, “Вирвані сторінки з автобіографії” Марії Матіос, “Музей покинутих секретів” Оксани Забужко.

Конкурс “Найкраща книга Форуму”, що проводиться з 1994 року, сприяє утвердженню престижу української книги. Це єдиний в Україні фаховий книжковий конкурс. Серед нових видань, які надсилають на конкурс видавництва, Велике Журі, яке формується з кількох Малих Журі, члени яких підбираються за професійною ознакою (літератори (письменники та перекладачі); літературознавці та літературні критики; бібліотекарі; педагоги; науковці; митці; журналісти; громадські діячі, політики та державні службовці) визначає володаря Гран-прі, найкращі книжки Форуму видавців, а також надає ряд спеціальних відзнак за вагомий внесок у становлення і розвиток українського книговидання.

В минулі роки понад 100 видавництв представляли на конкурс до 500 нових книжок від 100 видавництв. Призовий фонд цьогорічного Конкурсу, встановлений ГО «Форум видавців» – 50 тисяч гривень.

i-pro

 
 

Додав Art-Vertep 11 вересня 2010

Про автора

Форум видавців у Львові – це унікальний комплекс виставкових та ярмаркових заходів, мистецьких та культурних акцій, скерованих, перш за все, на сприяння творенню в Україні цивілізованого книжкового ринку та піднесенню престижу української книги в су

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска