Увійти · Зареєструватися
 

MP3

Anno Domini Дуже близький Схід 8,03 Mb
Anno Domini Крок 6.56 Mb
Потік Афіші MP3 Товари Інформація

Автори / Anno Domini / Сольний концерт Марини Захарової (Anno Domini) в Харкові



22 жовтня о 19:00 в клубі Jazzter (м. Харків, пров. Театральний, 11/13), відбудеться сольний концерт Марини Захарової (Anno Domini) - вокал, фортепіано.
...Марина Захарова віртуозно володіє голосом та інструментом, має барвисту етнічну манеру співу, легко і природно використовує складні ритми, притаманні близькосхідній, тюркській, балканській та ромській традиції. Вона постійно гастролює, виступає на великих міжнародних фестивалях в Америці, Ізраїлі та Європі, видала три альбоми. Але все це проза... Коли слухаєш музику Марини, відчуваєш єдину з нею пульсацію, занурюєшся і розчиняєшся у мелодіях, гармоніях та ритмах. Відчуваєш кохання, відчуваєш свободу. Ця музика така ж чарівна, як авторка! І тут явно не обійшлося без циганської ворожби! А може, так діють її чорні очі? А може, голос... а може, руки?

До речі, про поезії. Марину закордон точно запрошують не за тексти пісень - там не володіють українською. А шкода, адже лірика з авторських композицій - це те, що варто розуміти. Ти щиро жалієш місцевих мешканців, бо вони обкрадені нерозумінням. Але вони не почувають себе обкраденими, бо балдіють від музики! Бо відчувають єдину з нею пульсацією, занурюються і розчиняються у мелодіях, гармоніях та ритмах. Відчувають кохання, відчувають свободу!

Бо справжнє не має меж у просторі й часі. І тут явно не обійшлося без циганської ворожби! А може, так діють її чорні очі? А може, голос... а може, руки?

http://www.myspace.com/marinazakharova




 
 

Додав Nusya 21 жовтня 2010

Про автора

Різнобарвний автентичний і джазовий жіночій вокал, орієнтальне звучання арабських дарбук і експресивна джазова гітара, органічне поєднання джазу і українського та ромського фольклору — все це створює самобутній колорит «Anno Domini&r

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска