Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Інформація

Автори / Іван Лопатченко / Рекордний наклад від Люко Дашвар

Новий роман Люко Дашвар «Мати все», що вийшов друком у видавництві «Клуб Сімейного Дозвілля» у вересні, б’є всі рекорди: із перших днів продажів книжка очолила рейтинги в кількох книжкових мережах і за півтора місяця її тираж склав 42 тисячі примірників — це майже космічні показники для української літератури.

Нехитрий підрахунок показує, що на кожен день припадає по тисячі примірників роману «Мати все», а це, як відомо, середній річний наклад для видань сучасної української прози. Популярність творів Люко Дашвар, Золотого автора «Коронації слова», пояснюється доволі просто – усі чотири романи письменниці беззаперечно знайшли відгук у читачів завдяки описаним у них близьким і зрозумілим життєвим ситуаціям. Саме тому на зустрічі з Дашвар приходить багато людей. За годину автограф-сесії на львівському Форумі видавців письменниця поставила свій підпис на понад 300 примірниках, проте охочих отримати бажаний автограф було майже утричі більше. Про такий успіх Люко Дашвар фронтмен гурту «Тартак» Сашко Положинський зазначив: «Радий, що в сучасній українській літературі з?являються письменники яких цікаво читати і які користуються популярністю у читачів».

Презентації роману «Мати все» уже відбулися в Києві, Львові та Харкові. Усі вони мали приголомшливий успіх, до того ж автор на них запровадила дуже цікаву, новаторську, форму спілкування: сама ставила питання читачам, а не навпаки. Відверта розмова про сюжетні лінії її творів, героїв із реального життя, невигадані історії залишили незабутні враження в усіх учасників авторських зустрічей. Варто зазначити і те, що Люко Дашвар цікавить прихильників саме як особистість та привертає до себе увагу і без модного нині провокаційного епатажу.

За цей час роман «Мати все» увійшов до довгого списку премії «Книга року Бі-бі-сі-2010». Історія професорської доньки дістала неабиякий розголос у пресі. Так газета «День» підкреслила двозначність назви: «Назва «Мати все», як і назви усіх творів Дашвар побудована на грі слів. Вони мають неперевершену властивість з ювелірною точністю передавати захований у сюжетні лінії зміст». У свою чергу «Газета по-київськи» завважує, що всі історії, описані у романах Люко Дашвар, відбуваються поруч із нами: «Найцікавіше те, що усі ці історії людей - не вигадані, якими б неймовірними вони не видавались. Вони – підглянуті».

Найближчі авторські зустрічі з Люко Дашвар відбудуться в Києві 13 листопада:

о 13-00 на стенді видавництва «Клуб Сімейного Дозвілля» виставки-ярмарку «Медвін: книжковий світ» (Національний університет фізвиховання та спорту, вул. Фізкультури, 1);

о 15-00 в магазині «Емпік» ТЦ Піраміда (ст. м. Позняки, вул. Мішуги, 4).

 
 

Додав vanyalop 29 жовтня 2010

Про автора

Література, мистецтво, творчість.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска