Увійти · Зареєструватися
 
Потік Афіші Товари Інформація

Автори / Юрій Іллєнко / В Івано-Франківську розпочався Тиждень кіно Юрія Іллєнка

До 25 листопада в Івано-Франківському демонструватимуть кращі роботи видатного режисера та сценариста Юрія Іллєнка. Показ його фільмів відбудеться за сприянням компанії «Іллєнко Фільм» та за підтримки Державної служби кінематографії України і Національної кіностудії художніх фільмів імені Олександра Довженка.

Тиждень кіно Юрія Іллєнка в Івано-Франківську відкрили дружина режисера, Народна артистка України Людмила Єфименко, актор В’ячеслав Довженко та директор компанії «Іллєнко фільм», син геніального режисера Пилип Іллєнко.

Програмний показ розпочала кінострічка «Молитва за гетьмана Мазепу. Нова версія». Івано-Франківськ став другим містом в Україні після Києва, де показали оновлену версію цього фільму.

«Нова версія фільму сприймається набагато легше. Батько дуже хотів, щоб його роботи були зрозумілі кожному глядачу» - зауважив Пилип Іллєнко.

Загалом, івано-франківцям запропонують переглянути 8 фільмів. Серед них “Тіні забутих предків” та “Білий птах з чорною ознакою”. Усі картини демонструватимуть в театрі кіно «Люм’єр». Щодня шанувальники творчості Юрія Іллєнка зможуть переглянути по два фільми у вечірньому сеансі.

http://zaxid.net>

 
 

Додав Art-Vertep 20 листопада 2010

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска