Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Скай Знак околику (разом з Піккардійською терцією) (2010) 10,53 Mb
Скай Дике почуття (2006 р.) 5.84 Mb
Скай Зникаю 4.48 Mb
Потік Афіші MP3 Товари Інформація

Автори / Скай / Презентація нового альбому «!» гурту С.К.А.Й.

 

Презентація нового альбому «!» гурту С.К.А.Й.

Виступ С.К.А.Й. в рамках DIEZELJAM-SESSION
24 листопада, 20:00
ARENADANCECLUB, (Басейна, 2а)

Компанія Lavina Music з гордістю презентує новий альбом гурту С.К.А.Й. – « ! »

(Знак оклику)

Новий альбом – нові рішення! Вперше в Україні музика у форматі 3D– ексклюзивна оригінальна обкладинка платівки виконана із застосуванням новітніх технологій 3Dграфіки. УВАГА! 3Dокуляри для перегляду в подарунок!

Довгоочікуваний третій за рахунком альбом українського рок-колективу - це нові 3D враження,а також зовсім нова музика від С.К.А.Й. Музиканти передивилися погляди на життя, подорослішали, і змінилися. Змінився і меседж – у цьому альбомі «С.К.А.Й.» акцентує увагу  на речах, які в житті мало хто помічає, але які тим не менше є дуже важливими.

Олег Собчук, фронтмен гурту С.К.А.Й.: «Третю платівку відрізнятиме  надсучасний саунд і потужний драйв, але це зовсім не означає, що ми відмовимося від  своєї фірмової пронизливої лірики, завдяки якій гурт власне і став популярним. В альбомі багато чудових пісень, на які хочеться відзняти відео. Декілька нових пісень ми вже зараз з успіхом граємо на концертах».

В творчій кар’єрі музикантів було не так багато дуетів. Проте вони складалися дуже вдало. Мабуть всім запам’яталася виконана з Гайтаною пісня «Не йди». Також  спонтанно під час туру на честь Хрещення Русі в нас виникали дуети з ДДТ і «Братами Карамазовими». Тож в новому альбомі хлопці знайшли місце для нової пісні дуету з гуртом Пікардійська терція та пісні з вокалістом Грін Грей Муріком.

Олександр Бурий, саунд продюсер гурту: «Альбом «!»(Знак оклику)по-справжньому роковий альбом, наповнений рок-н-рольним настроєм. До кожної композиції ми намагалися підійти індивідуально, дати кожній з них своє право на життя. «С.К.А.Й.» здивує новим звучанням, новими ідеями і звісно новою якісною музикою».

Все змінюється і нічого не стоїть на місці. Нові технології, новий дизайн, 3D враженнята нові пісні. Компанія Lavina Music і гурт С.К.А.Й. змінюються і стають кращими для Вас.

С.К.А.Й. «!» – це те, що Вам треба !

 

 
 

Додав Nusya 24 листопада 2010

Про автора

Гурт СКАЙ створений на початку 2001 в м. Тернопіль. 14 лютого 2001 відбувся перший виступ гурту в ПК ім. Довженка. Практично відразу стали улюбленцями місцевої публіки, про що говорить те, що зали, під час концертів за участю СКАЙ

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска