Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

 
Потік Афіші Інформація

Автори / Garage Gang Kollektiv Garage Gang Kollektiv / Публічна акція

Оздобник думок і дій - інструмент для власної творчості. Не важливо, для візуалізації твоїх фантазій чи занотовування думок, але його завжди варто мати при собі. Він витворений для використання і за повсякденних, і за надзвичайних обставин. І зрештою - стане невід'ємною частиною тебе. Оздобник думок і дій – це оригінальний записник формату travel book з візуальним та текстовим наповненням, а також безліччю пустих сторіночок для тебе.

Запрошуємо Вас взяти участь у публічній акції Оздобник думок і дій - колективній виставці індивідуально наповнених Оздобників Вашими ідеями, думками, повсякденними помислами, творчими виявами, а також нотатками із подорожей, вражень від життя. Фінал публічної акції відбудеться у травні 2011 року на BiggggIdea Festival в рамках проекту Свято Генерацій. Для того, щоб взяти участь в акції, потрібно придбати блокнот Оздобник думок і дій, залишити свою електронну адресу, творчо провести з блокнотом півроку та принести його на колективну виставку.

 
 

Додав 4aika 10 грудня 2010

Про автора

Ми створюємо, втілюємо і координуємо проекти, якими прагнемо досягти розуміння та сприйняття соціальної ідеї у цільової аудиторії, стимулювати формування нових парадигм мислення, впливати на суспільні інтереси, вибудовувати звички та змінювати поведінку л

 

Коментарi

4aika
21 грудня 2010

http://store.biggggidea.com/

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска