Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Скай Знак околику (разом з Піккардійською терцією) (2010) 10,53 Mb
Скай Дике почуття (2006 р.) 5.84 Mb
Скай Зникаю 4.48 Mb
Потік Афіші MP3 Товари Інформація

Автори / Скай / ! (знак оклику)

 

Нарешті С.К.А.Й. порадував шанувальників новою платівкою. Треба зазначити, шо останнім часом хлопців не так часто можна було помітити на концертних майданчиках, як, наприклад, рік тому. Але з виходом альбому, якому передували сингли «Пам’ятай» та «Світло» стало зрозуміло, що так званий гастрольний «відпочинок» був цілком виправданий. І лишається тільки з повагою ставитися до хлопців, які за цей час записали справді якісний, справді сильний альбом.

Сам альбом з простою, але багатозначною назвою «!» (Знак оклику) є третім в дискографії гурту та містить 17 треків (враховуючи бонуси). Кожна пісня – це різна історія. Але, коли ці пісні об’єднуються, то вимальовується цілком логічна і повномаштабна картина. Варто послухати перші ноти, аби зробити висновок, що музика гурту змінилася, а, відповідно, змінилися й музиканти, які передивилися погляди на життя, подорослішали, і змінилися. Змінилося послання альбому. Тепер С.К.А.Й. акцентує увагу на речах, які в житті мало хто помічає, але які тим не менше є дуже важливими.

Стосовно мелодійної та власне музичної складової, то тут команда теж устигла порадувати. Безперечно, «Любов», «Світло», «Далеко» пісні, які заслуговують бути хітами. Не обійшлося й без фірмових романтично-любовних балад Собчука, одна з яких «Кіно», дійсно затрогує.

Взагалі, платівка вийшла досить драйвовою, потужною. Не часто в Україні виходять подібні релізи. Олег Собчук ще перед виходом альбому так і казав: «Третю платівку відрізнятиме  надсучасний саунд і потужний драйв, але це зовсім не означає, що ми відмовимося від  своєї фірмової пронизливої лірики, завдяки якій гурт власне і став популярним».Це все не може не радувати, адже тепер звучання тяжіє до світового. Залежить це від звукорежисера, чи від того духу музикантів, це не так важливо. Важливо те, що «!» – альбом європейського рівня (гурт, відповідно, теж).

На диску є й дуети. Якщо дуети С.К.А.Й. з ДДТ та «Братьями Карамазовыми» й мали місце в недалекому минулому, та на платівці з’явилися нові: з Муріком («Porolon») та корифеями української музичної культури – Пікардійською Терцією («!»).

Що ж, слова Олександра Бурого, саунд продюсера гурту, що «альбом «!» по-справжньому роковий альбом, наповнений рок-н-рольним настроєм. До кожної композиції ми намагалися підійти індивідуально, дати кожній з них своє право на життя. «С.К.А.Й.» здивує новим звучанням, новими ідеями і звісно новою якісною музикою», без сумнівів, цілком справдилися.

Цікава деталь: обкладинка альбому створена з використанням новітніх технологій 3D-графіки, тому для кращого «перегляду» платівка буде розповсюджуватися разом із безкоштовними 3D-окулярами. Чим не стимул купити диск?;)

Трек-лист:
1. Пам’ятай
2. Далеко
3. Сонце
4. Кіно
5. Ну а Я
6. Не так
7. Любов
8. Сліпа краса
9. З мене досить
10.Victoria
11.Porolon
12.!
13.Galaktika
                 
+bonus:
14.Світло
15.Світло (rock)
16.Porolon (С.К.А.Й. & Murik (Green Grey)
17.! (С.К.А.Й. & (Піккардійська Терція)
 
С.К.А.Й.
!
2010
Lavina Music
Дмитро Войналович
(c) rock.kiev.ua

 
 

Додав Art-Vertep 03 січня 2011

Про автора

Гурт СКАЙ створений на початку 2001 в м. Тернопіль. 14 лютого 2001 відбувся перший виступ гурту в ПК ім. Довженка. Практично відразу стали улюбленцями місцевої публіки, про що говорить те, що зали, під час концертів за участю СКАЙ

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска