Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Потік Афіші Галереї Інформація

Автори / Фестиваль Підкамінь / Фестиваль у Підкамені перенесено з огляду на екологічне лихо!

На думку мистецького об’єднання «Дзиґа», етнофестиваль у Підкамені варто перенести на початок вересня з огляду на ситуацію, яка склалася в наслідок викиду фосфору на шляху до місця проведення фестивалю.

«Ми не маємо права, навіть під час мінімальних проблем, ставити під загрозу здоров’я відвідувачів фестивалю. Крім того, етнофестиваль, у такому випадку, не відповідатиме своїй місії – розвивати українську альтернативну культуру та збільшувати туристичний потік до Підкаменя, як духовного центру Західної України» – заявляє директор МО «Дзиґа» Маркіян Іващишин. Проте рішення долі фестивалю в Під камені залишається за основним ініціатором – Облдержадміністрацією Львівської області.

 
 

Додав Art-Vertep 18 липня 2007

Про автора

На Львівщині буде свій фолковий фестиваль зі всіма складниками, необхідними для щастя: виступи найкращих фолкових колективів, небо над головою, мальовничий сакральний закуток України із козацькими могилами та старовинними мурами, майстер-класи та виставки

 

Коментарi

17 липня 2007

Вважаю, що перенесення фесту внаслідок катастрофи - це вірне рішення, адже відвідувачі думатимуть не про відпочинок, а про те, де б сховатися від цього божевільного фосфору :)

17 липня 2007
ja

правильно, але,можливо,взагалі варто змінити місце дислокації???????????

17 липня 2007

Ще є ідея усім відвідувачам прихопити з сибою протигази - ото буде справжній перррформенс :))) Від токого сюрпризу на небеса відійде не лише рогата худоба, а й усе живе навколо. І буде всім щастя.

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска