Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Потік Афіші Галереї Товари Статті Інформація

Автори / Тетяна Кобзар / Я мрію про велику залу Галереї мистецтв Полтави

Тетяна Кобзар – народна майстриня з Полтавщини, яка вже багато років співпрацює з Мистецькою аґенцією «Арт-Вертеп».

Неоднарозово її роботи прикрашали різноманітні афіші і банери. Так, яскрава композиція Т.Кобзар була взята за основу оформлення альбому гурту "Ветеп" "Співаник". Також, її картина виступає у якості графічного привітання з Різдвяними святами на сайті «Арт-Вертепу».

Обов'язково перегляньте галерею по-справжньому автентичних робіт майстрині.

На сьогодні у  літературно-меморіальному музеї ім. Івана Котляревського, м. Полтава  триває її виставка  творів народного малярства.

Сама майстриня говорить про те, змушена показувати свої роботи «по чайній ложці», хоча мріє про велику залу Галереї мистецтв Полтави. Т.Кобзар змогла презентувати лише 11 із 60 своїх робіт з народного малярства.

Картини в її стилі колись висіли в кожній хаті. У 60 роках минулого століття їх назвали міщанством і поховали. Тепер такі картини трапляються не часто: або у приватних колекціях, або ж у музеях.

Майстриня каже: любов до народного намагався прищепити ще в дитинстві батько. Проте послухалася не одразу: малювала пейзажі Полтавщини. Лише згодом з'явилася мета: підносити національне, самобутнє. Звідси - і стиль та тематика картин.

Подивитися і висловити своє враження  про картини художниці прийшло чимало людей. Серед них: Петро Ворона ( докторант Національної академії наук державного управління і земляк майстрині), Кім Склацький ( колишній директор Художнього музею Полтави), Іван Новобранець (кобзар і художник) та багато інших мистецтвознавців з Полтави.

Виставка Тетяни Кобзар триватиме до 14 лютого.

 

 
 

Додав Nusya 17 січня 2011

Про автора

Кобзар Тетяна Василівна Народилася 28 жовтня 1972 р. в м. Полтаві. Вчителі: Піддубний О.А., Старіков В.М., Коцюмаха В.О. У 1993 р. закінчила Московський університет мистецтв, декоративне відділення. У 1994 р.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска