Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Скай Знак околику (разом з Піккардійською терцією) (2010) 10,53 Mb
Скай Дике почуття (2006 р.) 5.84 Mb
Скай Зникаю 4.48 Mb
Потік Афіші MP3 Товари Інформація

Автори / Скай / Зніміться у кліпі

С.К.А.Й. навздогін щойно виданій платівці ! (Знак оклику) готується потішити публіку ще й відеокліпом на однойменну пісню. Режисерами та постановниками ролику стануть брати Рожен, які вже засвітилися роботою над такими піснями гурту як Подаруй Світло та Best Друг.

"Це вже не перший кліп, котрий ми зніматимемо разом з Філіпом та Андрієм. Нам подобається їхнє бачення наших пісень, тому коли вирішили робити відео на Знак Оклику, питання про те хто саме його зніматиме вирішалося досить швидко", - розповідає фронтмен Олег Собчук.

"Цей кліп не міститиме як таких закликів, чи поглядів. Радше, він стане таким собі гімном молодого покоління: самого активного, що будує країну і світ в цілому. Ми спробуємо показати те, що накопичилося в цих людях, їхні бажання змінити світ. Тому напевне кожен сприйме цю роботу по-своєму, виходячи зі свого досвіду та бажань" – розповідає режисер Андрій Рожен.

Власне, кожен охочий зможе взяти участь у зйомках кліпу - музиканти саме оголосили кастинг претендентів для масовки. Для цього потрібно бути віком від 20 до 30 років. А також надіслати свої фото (обов'язково, щоб було видно який вигляд ви маєте на сьогоднішній день), дані про зріст, дату народження та контактний телефон на адресу Rojen@mail.ru. Зйомки стартують 1 лютого тож варто поспішити, щоб побачити себе у новому кліпі. Деталі у Наталі Хіцької: (093) 514 1852, Luciani@ukr.net.

fdr.com.ua

 
 

Додав Art-Vertep 26 січня 2011

Про автора

Гурт СКАЙ створений на початку 2001 в м. Тернопіль. 14 лютого 2001 відбувся перший виступ гурту в ПК ім. Довженка. Практично відразу стали улюбленцями місцевої публіки, про що говорить те, що зали, під час концертів за участю СКАЙ

 

Коментарi

Васи
27 січня 2011

Уточнення.:-)
ПК ім. Довженка - я так розумію ПК - парк культури? Такого в Тернополі немає, є ЦДМІ ім. Довженка.

Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска