Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Руслана Дикий ангел (2008 р.) 3.17 Mb
Руслана Знаю я 2.92 Mb
Руслана Скажи мені 3.88 Mb
Руслана Північна 3.35 Mb
Руслана Коломийка 3.68 Mb
Руслана Утішимося 2.81 Mb
Потік Афіші MP3 Товари Інформація

Автори / Руслана / І полетіли у публіку «зіркові» м’ячі (зірки про Євро-2012)

Українські та польські артисти об’єдналися для підтримки підготовки до чемпіонату Європи з футболу Євро-2012.

У рамках акції «Літо з радіо» першого державного польського радіо «Єдинка» до Львова завітали такі яскраві зірки наших сусідів, як Збіґнєв Водецький, гурти Јzy та Perfect, а також наші рідні — Руслана та «Піккардійська терція». Свято відбулось 22 липня біля Монумента Слави.

Перші два голи майбутнього чемпіонату вже забили. М’ячами, на яких поставили свої автографи учасники концерту, поцілили у публіку зі сцени коментатор польського радіо Томаш Зімох та головний редактор газети «Високий Замок» Наталія Балюк. Вона зізналась, що ще у школі організувала жіночу футбольну збірну, бо ж несправедливо, що тільки хлопці грають у футбол.

Вітальним словом звернувся до «вболівальників» голова комітету Федерації футболу у Львівській області Іван Сало: «Сьогодні Львів прийняв естафету музичних фестин, які передують футбольному чемпіонату Євро-2012. Це невипадково, бо Україна і Польща, зокрема Львів і Краків, 113 років тому показали всій Європі, як треба грати у футбол. З цього часу на Галичині виросли прекрасні футбольні дружини — гордість для обох держав».

Перед Монументом зібралися понад тисячу людей. Першим від польської сторони виступив вокаліст, скрипаль, трубач, телеведучий програм «Шлях до зірок» та «Твій шлях до зірок» Збіґнєв Водецький, який входить до складу журі польського випуску «Танців з зірками».

А тим часом у жовтому наметі польського радіо позаду сцени кожен львів’янин мав змогу передати у прямому ефірі радіопривіт у Польщу. Дехто скористався цією нагодою і привітав своїх друзів та родичів. Інші просто зичили двом державам вдалої підготовки до футбольного чемпіонату. А поляки, які вперше прибули у Львів, освідчувалися в коханні нашому місту.

Музика та спорт розбиває всі кордони, — казав президент польського радіо Кшиштоф Чабанські. — Тому ми разом організовуємо чемпіонат Євро-2012 і приїхали у Львів з найпопулярнішими гуртами та найкращою музикою.

У справедливості його слів переконалися всі, хто прийшов на концерт. Бо на «співочому полі» перед Монументом Слави справді панувала дружня атмосфера, лунали пісні, які легко запам’ятовувались як українцям, так і полякам.

«Піккардійську терцію» публіка зустрічала із захопленням. Вони розпочали свою програму відомим «Капелюхом», виконали декілька польських хітів і не забули про свій «Весільний марш» та «Старенький трамвай».

«Ми з задоволенням виступаємо на концертах, які популяризують нашу державу, — сказав кореспонденту «ВЗ» менеджер «Піккардійської терції» Роман Климовський. — Після таких заходів Україна переходить на новий рівень розвитку». Хлопці зізналися, що є палкими футбольними вболівальниками і обов’язково відвідають кілька матчів Євро-2012. А зараз вони готуються до свого п’ятнадцятиріччя, яке святкуватимуть у жовтні. Саме тоді й відбудеться грандіозний тур вокальної формації по Україні.

Ефектно з’явився на сцені один із найпопулярніших поп-рокових гуртів Јzy Польщі — із-за чорної завіси, яка несподівано опустилась на сцені. За десять років існування цей гурт випустив шість альбомів, два з яких здобули статус «платинових». Јzy часто виступають у США та Канаді, сподіваюся, стануть частими гостями і в Україні. Солістка гурту Аня Вишконі недавно відсвяткувала день народження, з чим її і привітали, заспівавши «Многая літа», хлопці з «Піккардійської терції».

«Енергетичним мотором» підготовки до Євро-2012 організатори першої акції вважають Руслану. Її заряду позитивних емоцій має вистачити й на успішне проведення чемпіонату, — жартували вони. Коли зіркова львів’янка співала свій хіт «Танець з вовками», над Монументом Слави повисла хмара, та навіть рясний дощ не розігнав публіку, яка й мокрою «відривалася» під дикі танці Руслани. Наприкінці свого виступу переможниця «Євробачення» згадала, як у фіналі пісенного конкурсу поляки подарували Україні сердечко та максимальні 12 балів. Тепер вона повернула свій «борг», вручивши Ґжеґожу Марковському — солісту гурту Perfect — сердечко для його країни. Разом із Ґжеґожем Руслана символічно зв’язала український та польський прапори.

Коментар для «ВЗ»:

Руслана(співачка)
«Літо з радіо» — це перша акція, яка вже сьогодні налаштовує нас на Євро-2012. Музика і спорт роблять наше життя прекрасним. Ми повинні відчувати, як Україна і Польща разом готуються до цього спільного свята. Бо коли ми будемо окремо, нам буде важче долати труднощі, які чекають нас на шляху до підготовки футбольного чемпіонату. Звичайно, що вболіватиму за Україну і Польщу разом, бо вони для мене тепер як одна команда. Маю багато концертів перед матчами, але й сама охоче граю у футбол на позиції нападника.

Ярослав Табунський, «Високий Замок»

 
 

Додав Art-Vertep 25 липня 2007

Про автора

Руслана народилась 24 травня 1973 року у Львові. З чотирьох років займалась в музичній експериментальній школі, паралельно виступала зі своїми коронними номерами у вокально-інструментальному ансамблі «Обрій», де на той час співала її

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска