Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Товари Інформація

Автори / Ліна Костенко / Творчий вечір: квитки продано!

У перший день свого візиту вона виступить у Львівському національному університеті І. Франка. Другий творчий вечір відбудеться у Національному театрі ім. М. Заньковецької. Потрапити на зустріч в університеті має ще шанс кожен (вхід – за запрошеннями), а от послухати Ліну Василівну у Театрі ім. М. Заньковецької пощастить тільки тим, хто заздалегідь про це потурбувався. За словами працівників театру, квитки вартістю 30-100 грн. розкупилися за один день.

– Попит на відвідання творчого вечора Ліни Костенко, без перебільшення, більш ніж у п’ять разів більший, ніж можемо забезпечити, – зазначив у розмові з кореспондентом «ВЗ» директор Театру ім. М. Заньковецької Андрій Мацяк. – Ця жінка може зібрати стадіони. Безкоштовним цей творчий вечір бути не міг. Будь-який захід, що відбувається у театрі, кимось фінансується. Ці витрати беруть на себе спонсори, міська рада... До нас ніхто з бажанням профінансувати цей захід не звертався. Вартість квитків на цю творчу зустріч, як і на кожну, що проходила у форматі «Заньківчанського вечора» ось уже протягом п’ятнадцяти років, – така ж, як і на наші вистави. Кошти з продажу квитків, як і всі інші, що заробляємо, використаємо на підготовку вистави «Невольник» за п’єсою М. Кропивницького».

– Репертуар театру формуємо на два місяці наперед, тож під час планування у грудні звернулися з пропозицією до Ліни Костенко стати гостею нашого «Заньківчанського вечора», – розповів заступник директора Театру ім. М. Заньковецької Григорій Козак. – Ліна Василівна дала добро на нашу ініціативу. Бюро організації глядача, на руках якого було близько 60 відсотків квитків, почало розповсюджувати їх 16 січня, і днів за чотири їх розкупили. У касі квитки почали продаватися зранку 25 січня, і до третьої години цього ж дня усі були продані.

Оксана ЗЬОБРО, wz.lviv.ua

 
 

Додав Art-Vertep 01 лютого 2011

Про автора

Українська письменниця-„шістдесятниця“,поетеса. Лауреат Шевченківської(1987),Антоновичів (1989),Петрарки (1994)премій.У радянські часи брала активну участь у дисидентському русі,за що була надовго виключена з літературного процесу.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска