Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Lama Не мама (2008 р.) 3.53 Mb
Lama З тим (Кого любила) (2006 р.) 5.74 Mb
Потік Афіші MP3 Товари Інформація

Автори / Lama / П’ятий день народження

Наталія Дзеньків, також відома під сценічним ім'ям Lamа, удруге за рік відсвяткувала день народження. Цього разу співачка відзначила п'ятиріччя свого гурту.

«На своєму власному дні народження я така в розслабленому стані, тобто з друзями ми можемо відмічати там, сидіти разом. А день народження групи відрізняється тим, що треба давати повноцінний сольний концерт», - каже Lama.

Як повідамляє beta.navsi100.com, участь Наталії Дзеньків у проекті «Свіжа кров» позитивно позначилася на складі її гурту. Ювілей колективу «Lama» святкувала з новим бас-гітаристом, який улітку боровся за п'явку на грандіозному музичному шоу.

«Ми залишилися без бас-гітариста, він живий, здоровий, все нормально, просто в нього інші плани. І я згадала, що я тоді побачила там на «Свіжій крові» одного бас-гітариста. Взнала його телефон. Мені його дали цей телефон. І все», - розповідає співачка.

На святковій вечірці, що відбулася в одному з київських клубів, співачка виконала як відомі хіти, так і композиції зі свіжого альбому «Тримай». Також Lama презентувала шанувальникам абсолютно нову пісню з назвою «Рок-н-рол».

Джерело: Хвиля української музики «Молоде радіо»

 
 

Додав Art-Vertep 16 лютого 2011

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска