Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Гурт АтмАсфера every step 6,02 Mb
Гурт АтмАсфера Гуцул (2011 р.) 14,73 Mb
Гурт АтмАсфера Нескінченна історія 9,40 Mb
Гурт АтмАсфера Gopala (2010 p.) 5,51 Mb
Гурт АтмАсфера ...forgotten love (ukrainian version, 2010 p.) 16,81 Mb
Потік Афіші Галереї MP3 Товари Інформація

Автори / Гурт АтмАсфера / об’єднує в «єдине» усіх! Презентація альбому "Integro" в Києві

Хтось називає їх музику попсовою, хтось занадто медитативною; хтось порівнює із хіпі, хтось із сектою. Та у будь-якому випадку, поголос про презентацію нового альбому від гурту AtmAsfera рознісся столицею миттєво.

Специфічним законом чи то стилем на Україні є той факт, що гурт власного виробництва (made in Ukraine), визнається тільки після того, як заявить про себе за кордоном.

Памятаю AtmAsferу часів невеличких клубних концертів, де були присутні друзі та друзів друзів. Збираючи невеличкі зали у стольному граді Києві, AtmAsfera постійно виступала, представляючи неньку на європейських фестивалях: міжнародний фінал «The Global Battle of the Bands – 2007» (Лондон), «Woodstock» - 2006, 2007, 2008, 2009 (Польща), «Пустые Холмы» - 2009 (Росія), «Norwegian Grand Prix» - 2009 (Норвегія), «Sari Festival» - 2010 (Польща). Отримуючи декілька років підряд приз глядацьких симпатій на Вудстоці. Ну, можливо, не все так плачевно із публікою у столиці, адже і клубів вдосталь, і фестивалі наче ще жевріють. «Країна Мрій» і «Трипільске Коло» – основна скриня для поповнення фанів гурту, про соціальні мережі я мовчу.

Еволюція звучання відбувалася впродовж п'яти років від хиткого арт-року до специфічного етно, що, нарешті, у сумі з визнанням за кордоном вилилося у повноцінну world music. Еволюція від жменьки друзів до повної зали ЦКМ НАУ на презентації альбому. Еволюція від сором’язливості під час концерту, та шаріння від викликів на біс, до грандіозного професійного шоу із всілякими цікавинками, що радують око. AtmAsfera розвивається все більше і більше, проникаючи легким ароматом мускусу до сердець українського слухача.

На брифінгу щодо презентації нового альбому "Integro" підтвердилася схильність гурту до world music. "Integro" перекладається як «єдине», «ціле» , що напряму пов’язане із поліфонічністю гурту. Об’єднуючи у своїй творчості надбання різних культур, про що свідчить не тільки звучання, а й тексти пісень англійською, українською, на санскриті, AtmAsfera наголошує, що саме їх музика єднає нації. Трохи прогулявшись Європою, наразі гурт впевнено крокує Україною, презентуючи новий альбом. Щодо майбутніх планів – вже прийняті запрошення зі Сходу – курс береться на Індію та Японію.

rock-ua.com

 
 

Додав Art-Vertep 23 лютого 2011

Про автора

Назва гурту складається з двох слів: «atma», що у перекладі із санскриту означає душу і «sfera» — це середовище в якому вона живе.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска