Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Ot Vinta Берег ріки (2012 р.) 7.26 Mb
Ot Vinta У мене між ногами ... 6,88 Mb
Ot Vinta Новорічний Дзинь 3,39 Mb
Ot Vinta Гей! Скобе! (2010 р.) 4,35 Mb
Ot Vinta Міцні засмальцьовані руки (2006 р.) 2.84 Mb
Ot Vinta Шабелина (2006 р.) 3.50 Mb
Потік Афіші MP3 Товари Інформація

Автори / Ot Vinta / У Рівному зняли "блокбастер" за сценарієм фронтмену гурту OT VINTA

Фронтмен OTVINTAЮрій Журавель дебютував у ролі сценариста. Ідея зробити власну виставу виникла в нього під час третього туру фестивалю аматорського кіно DVERY, в якому він був членом журі. Проект був реалізований за лічені дні і вже під час церемонії нагородження переможців конкурсу сценаріїв відбулася прем’єра вистави "Надзвичайні Двері в Ері". До того ж все дійство було відзняте на кіноплівку і цей "блокбастер" буде показаний в фіналі фестивалю.

"Ідея виникла раптово, під час фестивалю. Там була настільки щільна творча атмосфера, що всидіти просто в кріслі і нічого не зробити, не було ніяких шансів. До того, ж в журі зібралися такі ж самі схиблені як і я, тому я не міг втриматися подуріти разом з ними, - розповідає Юрій. - Я довго мучився з темою вистави, але коли на моє запрошення відгукнулися брати Капранови, я згадав про французьких братів Люм'єр. Одразу ж виникла ідея звести на одній сцені представників різних епох та країн, які зробили знакові для кінематографу відкриття, та дати їм визначити на мапі світу найбільш підходяще місце для символічних дверей у світ видовищ та кіно".

Власне, жвава суперечка героїв закінчилася передбачуваним рішенням: найкраще місце для дверей саме в Рівному, адже проти "залізного" аргументу "Чому б і ні?" не встояв ніхто.

Цікаво, що ролі в виставі зіграли самі члени журі: Юрій Журавель (Есхіл), Володимир Оселедчик (Томас Едісон), Володимир Петрів (Шекспір), брати Капранови (брати Люм’єр), Оксана Яблонська (Ейзенштейн), Станіслав Чернілевський (продюсер Голлівуду) та Юрій Сорока (Довженко).

 

 
 

Додав Art-Vertep 28 лютого 2011

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска