Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Інформація

Автори / Алєкс Конічіва / Презентація-майстер-клас книги Алекса Конічіва "П'ятеро в ліфті, не рахуючи музи"

Час і місце: 1 березня, 18:30, Київ, вулиця Межигірська, 21, українська книгарня «СМОЛОСКИП». Телефон (044) 425-23-93
Тема: Творчість та нестандартні рішення.
Мета: Обмін досвідом генерації ідей у позитивній атмосфері піднесення та натхнення.
Майстер: Сергій Трухімович (псевдонім Алєкс Конічіва), письменник літературної аґенції  «ПІРАМІДА», автор практичного посібника «Реклама. Конспекти копірайтера» та повісті-квесту «П’ятеро в ліфті, не рахуючи музи»..
Концепція: Є такі книги, кінофільми, розмови після яких, образно кажучи, виростають крила, які надихають та дарують піднесення. «Креативна медитація» саме така зустріч, яка окриляє, яка створює позитивну творчу атмосферу всередині кожного учасника.
І в такій легкій та невимушеній обстановці відбувається обмін досвідом генерації цікавих ідей (рекламно-промоційних) з власного досвіду (проект «Алєкс Конічіва»). Також учасники отримують конкретні прості та дієві практичні поради для розвитку креативного мислення.
Тобто під словом „медитація” у даному конкретному випадку ми маємо на увазі створення позитивної, невимушеної атмосфери, зосередження уваги на „тут і тепер” з метою отримання нового творчого поштовху для власного розвитку: чи то особистого, чи то бізнесового. 
Формат: «Театр одного копірайтера». Майстер-клас відзначається надзвичайною емоційною насиченістю – це досягається за рахунок використання тематичних історій (сторітеллінг). Інформація подається слухачам легко, доступно, невимушено.
Аудиторія: Майстер-клас зацікавить молодих людей, котрі окрім академічної освіти шукають цікавих форм навчання. Вони перебувають у пошуку свого власного унікального шляху самореалізації. Вони ще формують свій, так би мовити, „інформаційний кейс знань”. Тому готові приймати інформацію для подальшої її оцінки на предмет важливості для себе.
Учасники гарантовано отримають:
1)      Настрій креативної бадьорості (готовність і бажання творити).
2)      Практичні приклади оригінальних рішень (креативні фішки проекту «Алєкс Конічіва» та захопливі історії промоції книги «П'ятеро в ліфті, не рахуючи музи»).
3)      10 простих практичних і дієвих порад для розвитку творчого мислення.
В учасників гарантовано зникнуть:
1)      Депресняк.
2)      Творчі застій чи криза.
Структура майстер-класу (тривалість 90-120 хв.):
10 практичних порад для розвитку творчого мислення подаються одна за одною у певній логічній послідовності. Разом з тим подаються приклади, що змальовують їх і в першу чергу з власного досвіду, що дає змогу краще зрозуміти цінність отриманих знань. На перший погляд поради прості і ніби навіть відомі. Проте... подробиці на майстер-класі.

 

Ім’я Алєкс Конічіва є творчим псевдонімом Сергія Трухімовича, відомого як автор практичного посібника „Реклама. Конспекти копірайтера”.

А повість-квест „П’ятеро в ліфті, не рахуючи музи” є першим художнім твором Алєкса Конічіви, що вийшов друком.

Чим таким видатний Трухімович? Ну, він нікого не „напрягає”, в першу чергу самого себе, тому йому вдається писати цікаві та легкі твори, як рекламні, так і художні.

Властиво, те, що він паралельно працює копірайтером, а на дозвіллі пише книги, чи то навпаки, працює письменником, а на дозвіллі пише рекламу (о, щойно було дежавю), дає йому змогу вчасно переключати свою увагу з одного творчого процесу на інший. І таким чином відбувається профілактика творчих застоїв, вигорання, стресів та іншої...

А з цього безпосередня користь Читачеві, бо ж в кінці кінців книжка з’являється в книгарні, до прикладу на Межигірській, 21, „Смолоскип”, а згодом потрапить на очі Вам, коли ви сюди завітаєте. І що? За дурно віддавати свої гроші? Тому перш ніж щось надрукувати, Конічіва спочатку напише файну книгу, а потім разом з літературною аґенцією «ПІРАМІДА» двічі думають, а інколи й тричі...

Позаяк Сергій Трухімович людина творча і водночас прагматична, то він воліє, щоб його зустрічі із читачами мали практичну користь для останніх. Тому й презентація нової книги відбудеться у форматі майстер-класу під назвою „Креативна медитація”.

Взагалі стверджувати, що Алєкс Конічіва є Автором книги „П’ятеро в ліфті, не рахуючи музи”, то марна справа, тому що, і про це власне й написано в самій книзі, машинопис цього твору Алєкс Конічіва отримав від музи Кліо.  (Цікаво, а де зараз зберігається цей артефакт?)

Втім, цим книга завершується. А починається вона з того, що вже згадана тут Кліо якось вирішила записати якусь бувальщину, якусь історію, вона ж таки муза. Поглянувши згори на весь наш світ, до речі, дуже схожий на Львів, вона обрала навмання п’ятьох персонажів; зробила так, аби вони опинилися в одному ліфті. А далі... А далі Кліо просто записувала все що бачила. Хоча інколи складається враження, що і вона активно впливає на події...

І почалося... Люди звикли до свого розміреного життя. І кожен з них розмірює його по своєму: кишеньковий злодій краде; менеджер з реклами скніє; таксист віддає борги по кредитах; юнак ризикує; академік величається...

Та, зайшовши у ліфт, вони вийшли в якомусь чудернацькому світі, як потім виявилося, створеному виключно з їхніх думок. Врешті, як і тут, просто у нас причину й наслідок відділяють десятки років. А персонажі прожили у сотвореному ними світі 4 дні, то ж мали нагоду зрозуміти причини наслідків. Принаймні, так думає Конічіва....

Для тих, хто усвідомив і зрозумів, що наші думки творять наше життя, книга навряд чи відкриє нові горизонти знань, проте розвеселить.

Для тих, хто ще в тракті усвідомлення того, що наші думки творять наше життя, ця книга також навряд чи відкриє нові горизонти знань, оскільки щоб осягнути це, слід відчути все на власному досвіді.

Для тих, кому байдужі усвідомлення і розуміння того, що наші думки творять наше життя, книга видаватиметься химерним, цікавим, видовищним, динамічним, кумедним сном.

До речі про сни. У єврейському народному сні „І була осінь” зустрічається перша згадка про Алєкса Конічіву. Але його ще не друкували, тому зайве забивати вам голову усілякими чужими снами.

Про все це запитаєте у Трухімовича на майстер-класі.

І наостанок. Усі заходи Трухімовича вирізняють з поміж інших своєю позитивною атмосферою, після них хочеться і жити і творити. Ну бо ж, як писалося вище, Трухімович нікого не „напрягає”, в першу чергу самого себе.

 

Петро Гриб, небайдужий громадянин

 
 

Додав Art-Vertep 28 лютого 2011

Про автора

.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска