Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Гайдамаки Меч Арея (2013 р.) 10.97 Mb
Гайдамаки Поки не кінчився дощ (2013 р.) 10.72 Mb
Гайдамаки Немає хліба - співай 9,56 Mb
Гайдамаки Z kolegami (Haydamaky&VooVoo, 2009 p.) 9,54 Mb
Гайдамаки Маланка (співає Маланка Леньо, 2007 р.) 4.17 Mb
Гайдамаки Ефір (2007 р.) 4,19 Mb
Потік Афіші Галереї MP3 Товари Інформація

Автори / Гайдамаки / ГАЙДАМАКИ та Олеся Теліженко везуть у Львів "Дикий простір"

1 березня, 0 17:00, у львівській кав´ярні-галереї «Штука» ( вул. Котлярська, 8) стартує фотопроект від дизайнера Олесі Теліженко «Дикий простір з ГАЙДАМАКАМИ».

Старовинні стіни «Штуки», де пахне кава ізвучить Елла Фіцджеральд та Френк Сінатра, прикрасять фото музикантів у костюмах Олесі, презентованих минулої весни на UkrainianFashionWeek.Того разу дефіле рокерів, незвичне для світу моди стало кращим показом Тижня на думку Національного телебачення. Виставка у «Штуці» представить «Дикий простір» поза традиційним подіумом, в атмосфері старого будинку у центрі Києва, поглядом фотографа Дмитра Ромаса (www.izum.ua).

У перший день весни вулицями Львова гулятиме і Олександр Ярмола, лідер ГАЙДАМАКІВ. Разом із Дмитром та Олесею він приїде до міста спеціально на відкриття експозиції, яка цілий місяць житиме у «Штуці» разом із духом Елвіса Преслі та автентичними фресками початку ХХ століття.

Вхід на виставку вільний, кави та приємного спілкування вистачить на всіх.

Дизайнер Олеся Теліженко народилася у Черкасах та закінчила Львівську Національну Академію Мистецтв. У її колекціях сучасного одягу завжди присутня енергетика народної традиції: магнетичні орнаменти, складні візерунки витинанок та аплікацій.«Дикий простір» це колекція «прет-а-порте» сучасного чоловічого одягу у притаманному Олесі Теліженко стилі етно-кутюр.Незвичайний крій, натуральні матеріали, геометрія мотивів та рельєфність узорів – одяг шився індивідуально для кожного музиканта.

ГАЙДАМАКИ на Ukrainian Fashion Week-2010: http://www.youtube.com/watch?v=zZbcjwJSUvc

Зйомки фотосесії «Дикий простір»:http://www.youtube.com/watch?v=thkNUiq0_dQ

 

 
 

Додав Art-Vertep 28 лютого 2011

Про автора

З00 років тому схід Європи палав вогнем — народ йшов на народ і царство на царство. З цього вогню з‘явились гайдамаки — воїни давнини, лицарі та бешкетники з України.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска