Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Інформація

Автори / Арт-кав'ярня Квартира 35 / У джаз-клубі відбудеться діалог барабанщиків «Drum Talking» (США - Україна)

У джаз-клубі відбудеться діалог барабанщиків

«DrumTalking» (США - Україна)

 

18 березня, п’ятниця, о 20:00 у «ДжазКлубі.Львів» відбудеться концерт  «DrumTalking» у якому свою майстерність показуватимуть проекти кращих барабанщиків США та України  «FrankParkerTrio» і «IgorGnydynTrio». «Розмова» відомих музикантів вестиметься на двох барабанних установках.

У першому відділі концерту гратиме «FrankParkerTrio», другий відділ наповнить Ігор Гнидин, до якого приєднаються Анастасія Литвинюк (фортепіано) та Сергій Федорчук (контрабас), а на завершення два барабанщики заграють разом.


Місце:арт-кав'ярня «Квартира 35»(вул. Вірменська, 35, «Дзиґа» 2-ий поверх )

Платний вхід– 60 грн. , для членів «Jazz Club.Lviv» та Етноклубу - 25 грн.

Довідка:

Френк Паркер (Frank Parker)
Визнаний чиказький барабанщик і перкусист  Френк Паркер співпрацює із такими зірками джазу, як: Джеррі Батлер, Джін Чендлер, Райан Коен, Меггі Браун, Бенні Картер, Фредді Хаббард, Боб Шеппард, Мартін Шорт та ін. Окрім того, Френк викладає курси ударних інструментів в університетах та коледжах США і є членом Міжнародної Асоціації викладачів традиційного джазу.

Френка Паркера львівська публіка може пам'ятати як барабанщика гурту "Let Me Introduce You To The End", який завершував минулий фестиваль "Fort.Missia".

Сторінка Френка: www.myspace.com / frankparkermusicgroup

 

Ігор Гнидин

Координатор “JazzClub.Lviv” . Один із кращих барабанщиків України. Плідно працює як композитор і виконує свою музику в проекті «ShockolaD».  У рамках стипендіальної програми «GaudePolonia» навчався у Чеслава Бартковського та Анджея Ягоджінського. У 2010р. став стипендіатом Кеннеді Центру у Вашингтоні. Також у 2010 році Ігор переміг у  всеукраїнському конкурсі барабанщиків  “V-drums”, компанії Roland.

 
 

Додав Sh.Ocean 14 березня 2011

Про автора

Aрт-кав’ярня «Квартира 35»

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска