Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Товари Інформація

Автори / Ліна Костенко / Ліна Костенко відвідає одне із міст Західної України

Ліна Костенко відвідає Тернопіль. Поетеса підтвердила свій намір відвідати місто після Великодніх свят.

Як  повідомили ZAXID.NET у прес-службі Тернопільської обласної ради, Ліна Костенко відвідає Тернопіль на  запрошення голови Тернопільської обласної ради Олексія Кайди.

Нагадаємо, востаннє Ліна Костенко спілкувалася зі своїми тернопільськими шанувальниками майже двадцять років тому – 26 вересня 1992 року.

Нагадаємо, що у Львові мали відбутися дві творчі зустрічі з Ліною Костенко – у театрі ім. Марії Заньковецької та у приміщенні Львівського національного університету ім. Івана Франка. Однак 9 лютого Костенко скасувала свій візит до Львова у зв’язку з «провокативними інсинуаціями деяких львівських письменників, журналістів та діячів театру». Напередодні у Львові в  літературній кав’ярні «Кабінет» за участі Юрія Кучерявого, Ігоря Котика, Віктора Неборака відбулось обговорення роману.

 

ZAXID.NET

 
 

Додав Sh.Ocean 16 березня 2011

Про автора

Українська письменниця-„шістдесятниця“,поетеса. Лауреат Шевченківської(1987),Антоновичів (1989),Петрарки (1994)премій.У радянські часи брала активну участь у дисидентському русі,за що була надовго виключена з літературного процесу.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска