Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Інформація

Автори / Іван Лопатченко / Василь Шкляр зустрінеться із читачами у Харкові та Києві!

З нагоди виходу нового 27 тисячного накладу роману «Залишенець. Чорний Ворон» Василь Шкляр проведе авторські зустрічі зі своїми прихильниками у Харкові та Києві.

 

«Популярність роману «Залишенець. Чорний Ворон» Василя Шкляра вже дуже скоро перевищить відмітку у 50 тисяч примірників»,- саме такі данні озвучило видавництво «Клуб Сімейного Дозвілля», що має ексклюзивні права на видання твору. Містична історія життя отамана Чорного Ворона вже сколихнула не одну хвилю суперечок та розмов про події часів Холодного Яру та загальний стан сучасної української літератури. Попит на роман Шкляра на даний момент викристалізувався у черговий наклад, з феноменальним як для сучасників показником у 27 тисяч примірників. Таким чином, сукупний тираж роману «Залишенець», що вже став культовим, на даний момент складає 47 тисяч.

 

Ставши на початку 2010 року переможцем ХІ Всеукраїнського рейтингу «Книжка року» роман Василя Шкляра дуже швидко став одним з лідерів продажу в усіх книгарнях країни. З нагоди виходу нового накладу роману, Василь Шкляр завітає на авторські зустрічі зі своїми прихильниками у Харкові та Києві, які пройдуть:

24 березня о 17:30 у харківській Книгарні «Є»на вул. Сумській, 3;

25 березня о 18:00 у київській Книгарні «Є»на вул. Лисенка, 3.

 

Роман «Залишенець»- це розповідь про вояків, яких називали бандитами та навіть у прокльонах-анафемах забороняли згадувати їхні імена, щоб вбити у пам`яті упокореної маси ту ідею, за яку повстанці жертвували свої молоді життя.   

 
 

Додав vanyalop 22 березня 2011

Про автора

Література, мистецтво, творчість.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска