Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Гурт Безпека Порожня любов (2011) 7,19 Mb
Гурт Безпека Тайна (2011) <p> 9,97 Mb</p>
Потік MP3 Інформація

Автори / Гурт Безпека / Одеська група "Безпека" презентує пісню з актуальним весняним ароматом "Дівчина-Весна"

Одеська група "Безпека", витримавши паузу після минулорічної жовтневої презентації пісні "Порожня Любов", знову видає на гора ліричну пісню. Але цього разу з актуальним весняним ароматом. Композиція так і називається – "Дівчина-Весна".

Як повідомляє fdr, фронтмен групи Валерій Микуленко написав її минулого року для своєї коханої, з якою у нього був довгий роман що успішно завершився маршем Мендельсона. І тепер Дівчина-Весна – одна з небагатьох композицій групи, яка написана про реальну людину.

«Зазвичай я не люблю писати пісні і присвячувати їх конкретним людям. Але тут просто не міг цього не зробити. Мені дуже хотілося».

Дівчина-Весна відразу після створення потрапила у концертний список Безпеки, але тоді наживо вона звучала зовсім по-іншому, з іншим аранжуванням і саундом, так що під час студійного запису композицію серйозно підкорегували.

«Коли ми грали її на концертах, то аранжування було старувате… як багато-багато років тому. А тепер вона набула такого стильного відтінку, можливо, навіть в сторону британського звучання, і мені це дуже подобається».

Подобається настільки, що в такому ж дусі Безпека, за словами її лідера, хоче витримати увесь свій дебютний альбом, куди, певна річ, увійде і "Дівчина-Весна".

Хвиля української музики «Молоде радіо»

 
 

Додав Sh.Ocean 23 березня 2011

Про автора

Широкая известность к группе пришла в начале 2010 года после выпуска сингла «Порожня любов», записанного в 2009 году. Продвижению песни в эфиры в значительной степени способствовал клип, отснятый во Львове известным украинским р

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска