Увійти · Зареєструватися
Потік Афіші Галереї Інформація

Автори / Форум видавців / Літературний марафон стартує

З 28 березня стартує щорічний літературний марафон “Час читати”. Цієї весни в рамках марафону відбудуться зустрічі  письменників з учнями  середніх шкіл міст Львова, Івано-Франківська та Тернополя.

Незабаром буде відома програма марафону кожного з міст. Організатор, «Форум видавців», планує видання короткого інформаційного бюлетеню про письменників та інших учасників Літературного марафону «Час читати» для ознайомлення учнів з їхньою творчістю. Також проведуть опитування учнів для визначення їхньої читацької компетенції та смаків.

Автори-учасники марафону:

Бічуя Ніна, Вдовиченко Галина, Габор Василь, Гевків Галина, Гургула Ігор, Дідула Роман, Долик Любов, Думанська Оксана, Іздрик Юрій, Ільницький Данило, Калинець Ігор, Канич Анна, Кіяновська Маріанна, Крук Галина, Кучерявий Юрко, Лишега Олег, Лучук Іван, Людкевич Марія, Павлишин Галина, Павлюк Ігор, Позднякова Альбіна, Прохасько Юрко, Тимофій Гаврилів, Трохим Наталя, Федорак Назар, Читай Володимир, Шмілик Оксана, Якубовська Марія, Мориквас Надія, Кривенко Марія, Оніщук Катерина, Черняк Ярина, Весна Марія, Максим’як Мар’яна Завадський Юрій, Лемко Ілько, Єшкілєв Володимир, Прохасько Тарас, Петросаняк Галина, Середа Анна, Стрингалюк Любомир, Пасічник Наталя, Ципердюк Іван.

Час проведення: 28 березня – 29 квітня.

 
 

Додав Sh.Ocean 24 березня 2011

Про автора

Форум видавців у Львові – це унікальний комплекс виставкових та ярмаркових заходів, мистецьких та культурних акцій, скерованих, перш за все, на сприяння творенню в Україні цивілізованого книжкового ринку та піднесенню престижу української книги в су

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска