Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

MP3

Кам'яний Гість Ти скажи мені, друже.. 12.62 Mb
Кам'яний Гість Під плач гітари моєї 8.39 Mb
Кам'яний Гість Знову день 11.01 Mb
Кам'яний Гість Якщо бачиш 8.39 Mb
Кам'яний Гість The Conversation 5,73 Mb
Кам'яний Гість Кувала зозулень 11,67 Mb
Потік Афіші Галереї MP3 Інформація

Автори / Кам'яний Гість / Група "Кам'яний Гість" приступила до запису нового альбому

Музиканти групи "Кам'яний Гість" приступили до запису свого нового альбому. Накопичення проходить на одній з кращих студій Києва "Kaska Records", в якій є усе необхідне професійне устаткування для якісного запису.

Альбом складатиметься з одинадцяти різноманітних, доповнюючих одна одну пісень, які, немов мозаїчні елементи, створюють цілісну картину. Завдання, яке музиканти поставили перед собою, - зробити альбом максимально "живим", з мінімальною кількістю обробок, намагаючись домогтись необхідного звуку безпосередньо в процесі запису.

За останні декілька років  в житті рок-гурту сталося безліч позитивних змін, що позначилося на настрої пісень, новизні звучання і насиченості аранжувань.  Як стверджують учасники групи, це буде досить зріла, чуттєва і відверта платівка.

Альбом може бути цікавий не лише цінителям рок-музыки, але і тим, хто цікавиться фолк-роком. У піснях можна буде почути багато етнічних інструментів, серед яких діджеріду, варган, тамбурини, маракаси, рейнстіки, шейкери, бонги та інші інструменти. Закінчити роботу над диском музиканти планують в липні 2011.

Демо-записи дев'яти пісень вже можна послухати на офіційному сайті гурту "Кам'яний Гість" : http://www.kg.org.ua. Матеріал накопичений і зведений за підтримки Тараса Болгака, на студії www.muzbaza.org.ua, яка є улюбленим місцем проведення репетицій групи.

11 квітня пісні з майбутнього альбому можна буде почути живцем в київському клубі "Route66", де відбудеться святкування Дня народження гурту "Кам'яний Гість". Цього вечора з вітальною програмою виступить завзята група "Папа Брайтон", а також чудова вокалістка Марія Никулина. Початок о20:00. Вхід вільний.

 
 

Додав stoneguest 31 березня 2011

Про автора

Група \"Камінний Гість\" утворилася навесні 1998 року в Києві. К.Г. багато виступає, організовує концерти, працює в студії. Музиканти постійно експериментують зі стилістикою і звучанням.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска