Увійти · Зареєструватися
Потік Афіші Галереї Інформація

Автори / Форум видавців / 28-30 квітня 2011 року відбудеться Львівський міжнародний дитячий фестиваль

28-30 квітня 2011 року відбудетьсяЛьвівський міжнародний дитячий фестиваль – комплекс культурних, розважальних, освітніх, просвітницьких, спортивних, виставкових та ярмаркових заходів, скерованих на формування у дітей, підлітків та молоді стійкого навику до пізнавальної, творчої та фізичної активності через читання,  творчість, мистецтво, спорт.

Діти з Львівської області, насамперед з шкіл-інтернатів, малозабезпечених та багатодітних родин зможуть зустрітись з українськими, литовськими та польськими дитячими письменниками та ілюстраторами книжок, зірками спорту та шоу-бізнесу, відвідати численні майстер-класи, ознайомитись з новими дитячими книжками, взяти участь у  вікторинах та конкурсах, познайомитися усім цікавим і корисним, що їх оточує, але до чого вони не завжди мають доступ.

Цього року масштаб фестивалю зріс, зараз стосується всієї творчої і фізичної активності дітей і молоді. В його рамках планується кілька всеукраїнських та міжнародних заходів, які мають відбутися на належному рівні і розвинутися в наступні роки.

Фестиваль є справді унікальним: подібні заходи, скеровані на всебічний розвиток дітей і їх дозвілля, досі в Україні не проводилися.

 
 

Додав Sh.Ocean 01 квітня 2011

Про автора

Форум видавців у Львові – це унікальний комплекс виставкових та ярмаркових заходів, мистецьких та культурних акцій, скерованих, перш за все, на сприяння творенню в Україні цивілізованого книжкового ринку та піднесенню престижу української книги в су

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска