Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Товари Інформація

Автори / Іван Франко / Розпочато прийом творів на премію І. Франка

Державний комітет телебачення і радіомовлення України з 1 квітня до 1 травня 2011 року оголошує черговий прийом публіцистичних творів на здобуття премії імені Івана Франка у галузі інформаційної діяльності.

Приймаються нові оригінальні публіцистичні твори у галузі інформаційної діяльності, що сприяють утвердженню історичної пам’яті народу, його національної свідомості та самобутності, спрямовані на державотворення і демократизацію українського суспільства. Твори мають бути опубліковані (оприлюднені) у завершеному вигляді протягом останніх трьох років, але не пізніше як за півроку до їх висунення.

Відповідно до постанови Кабінету Міністрів України від 26.11.2003р. № 1832 «Про премію імені Івана Франка в галузі інформаційної діяльності» Премія присуджується щорічно до дня народження Івана Франка – 27 серпня у розмірі двох тисяч гривень кожна за рахунок коштів, передбачених на цю мету в державному бюджеті, і розподіляється Державним комітетом телебачення та радіомовлення України в таких номінаціях:

- за кращу публікацію у друкованих засобах масової інформації;

- за кращий твір у телевізійній сфері;

- за кращий твір у радіомовній сфері;

- за кращу наукову роботу в інформаційній сфері.

Можуть бути висунуті роботи окремих осіб і творчих колективів у складі не більше 5 осіб.

На здобуття Премії подаються:

- клопотання про присудження Премії з короткою характеристикою публікації (твору) та його автора (авторів);

- примірник публікації (твору) на матеріальному носієві з підтвердженням його оприлюднення (назва ЗМІ) його номер, дата виходу у світ із зазначенням району, міста, області тощо);

- копія паспорта (у разі висунення на здобуття Премії колективу – копії паспортів кожного члена колективу).

Адреса: 01001, м. Київ, вул. Прорізна, 2, Державний комітет телебачення та радіомовлення України, тел./факс (044) 278-86-96.

Із Положенням про Премію, затвердженим наказом Державного комітету телебачення та радіомовлення України 02.02.2004р. № 22, можна ознайомитися на веб-сайті Держкомтелерадіо в розділі «Національні та державні премії України».

Прес-служба Держкомтелерадіо

 
 

Додав Art-Vertep 02 квітня 2011

Про автора

Ранні роки Іван Франко народився 27 серпня 1856 року в селі Нагуєвичі Дрогобицького повіту в Східній Галичині, поблизу Борислава, в родині селянина-коваля. Мати, Марія Кульчицька, походила із зубожілого українського шляхетського роду Кульчицьких.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска