Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Інформація

Автори / Іван Лопатченко / Іздрик про «Гербарій коханців» Наталки Сняданко: «Новий роман Наталки Сняданко – такого ґатунку, що в українській жіночій прозі його взагалі нема з чим порівняти».

10 000 примірників – саме з такого непересічного накладу для сучасної української літератури розпочинає шлях за лаври бестселера новий роман Наталки Сняданко «Гербарій коханців», що вийшов друком у видавництві «Клуб Сімейного Дозвілля». Презентувати нову книжку Наталка Сняданко буде 6 квітня у Києві та 7 квітня у Львові.

 

На новий роман Сняданко численні шанувальники її творчості чекали довго. І авторка розпочавши захопливу гру з національними, культурними, віковими й сексуальними стереотипами у своїх минулих творах, у новому романі «Гербарій коханців», мабуть, перевершила саму себе. «Чи можливо заснувати чоловічий гарем? А в Україні?» - саме такі неординарні питання ставить Наталка Сняданко й з кожною сторінкою роману відповідає, що можливо все. Особливо, коли жінка знає собі ціну, не зважає на традиції й обирає своїм гаслом незалежність, тому що на думку суспільства того часу це така ж вада як і фізичні та сексуальні не пересічності коханців з чоловічого гарему.

 

Автор передмови до «Гербарію коханців» письменник, музикант та художник Юрко Іздрик прочитавши роман Сняданко був вражений: «Свого часу я характеризував феномен Сняданко, як анти-Забужко. Однак новий роман Наталки Сняданко – такого ґатунку, що в українській жіночій прозі його взагалі нема з чим порівняти. Це не колекція любовних історій, а дійсно гербарій певних людських типів з дивними, часом кафкіанськими стосунками між ними». Літератор Тарас Прохасько прочитавши «Гербарій коханців» відмітив внутрішню свободу письменниці: «Наталка Сняданко захоплює своєю внутрішньою свободою. Здається, вона настільки відважна, що пише тільки так, як їй хочеться. Вона розповідає своє. І тому ми сідаємо, замовкаємо і слухаємо».   

 

Роман Наталки Сняданко «Гербарій коханців» буде презентовано у найбільших містах. Перша презентація роману відбудеться у Києві 6 квітня о 18:00 у Книгарні «Є» (Лисенка, 3), модератор зустрічі - автор передмови, Юрко Іздрик.

У Львові презентація пройде 7 квітня о 18:00у Книгарні «Є»(просп. Свободи, 7). 

 
 

Додав vanyalop 04 квітня 2011

Про автора

Література, мистецтво, творчість.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска