Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Товари Інформація

Автори / Юрій Щербак / Роман, якого в нас не було

   Це роман, якого в нашій літературі ще не було. Роман, якого нам дуже не вистачало. "Час смертохристів/Міражі України 2077/" - не просто політична антиутопія, хрестоматійний трилер. Це концентрація і художня кристалізація небезпечних тенденцій політичного життя України та й усього світу.

   За вигадливим авторським гротеском і подеколи фантастичними ситуаціями виразно проглядає реальна масштабність можливих геополітичних потрясінь. Широко цитовані таємні документи розкривають цинізм і подвійні стандарти світової політичної сцени.

   Роман Ю.Щербака багатоплановий; у його динамічній, карколомній фабулі поєдналися пригодницько-розвідувальна лінія, дивовижна любовна історія генерала військової розвідки України й загадкової жінки зі США /за якою стоїть велика таємниця/, а також релігійна війна, що її розв’язали так звані смертохристи.

   Роман цей про крах диктаторського режиму в Україні. Про загрозу зникнення української нації та державності. Про глобальні світові виклики  українській людині й Українській державі.

   Це твір “на рівні партитур” Орвелла, Гакслі, які застерігали світ від страшних небезпек. Гадаю, що Щербак, як і ці видатні письменники, вельми далекий од марень про лаври Касандри. Не про те йому йдеться. Йдеться про те, що Україна щодалі виразніше постає перед загрозою. Про те, що воналетить у прірву, в якій палахкотить інфернальний вогонь...

   Двадцять з лишком років минуло від часу появи останнього прозового твору Юрія Щербака /перекладеної в десятках країн документальної повісті "Чорнобиль”/. Збагачений досвідом політичної, державної і дипломатичної діяльності автор, екс-посол України в США, Канаді, Мексиці та Ізраїлі дає своє парадоксальне і пророче бачення того, що може статися з Україною в майбутньому.

   Роман "Час смертохристів /Міражі України 2077 року/" готується до друку у видавництві "Ярославів Вал".

Михайло Слабошпицький

Фрагменти з роману Ви можете переглянути за наступним посиланням - http://artvertep.com/authors/4810/article/15045.html

 
 

Додав Sh.Ocean 05 квітня 2011

Про автора

Юрій Миколайович Щербак (*12 жовтня 1943, Київ) — український письменник, сценарист, публіцист, політик, діяч екологічного руху, дипломат. Лауреат Літературної премії ім. Ю. Яновського.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска