Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Інформація

Автори / Віктор Дейсун / Відкрилася нова виставка відомого художника Віктора Дейсуна в галереї «Мистецька збірка»

8 квітня в галереї «Мистецька збірка» відкрилася нова виставка. До 24 квітня відвідувачі мають нагоду насолоджуватися роботами Віктора Дейсуна, відомого українського художника-абстракціоніста.

«Назва цієї виставки – оптималізм. Мається на увазі оптималізм, складовими якого є оптимізм, оптимальність, оптичність… Тобто, оптималізм в даному випадку – це поєднання цих слів та понять. Мене часто запитують, що я хотів передати цими роботами. Напевно, перше – це певний свій позитивний стан, настрій, оптимізм, адже я навіть не берусь за написання картин в поганому настрої.», – описує свої роботи сам художник.

«Особисто мені роботи Віктора Дейсуна дуже подобаються, адже коли заходиш в галерею, одразу відчуваєш позитивний настрій, позитивну енергетику. Виставки – це не тільки можливість отримати певне естетичне задоволення, а ще й нагода підібрати, наприклад, подарунок. Картина як подарунок, окрім естетичного задоволення, ще й чудова інвестиція. Якщо дарувати дитині на кожен день народження картину недорогого, але визнаного художника, то вже при досягненні повноліття дитина стане володарем класного капіталу, адже ці художники виростуть в ціні в три, а то й в десятки разів», – розкриває таємниці арт-інвестування Максим Волошин, директор галереї «Мистецька збірка».

 
 

Додав OksanaY 12 квітня 2011

Про автора

Художник-абстракціоніст, що закінчив Київську державну художню школу ім. Тараса Шевченка та Львівську Академію мистецтв.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска