Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

MP3

Брати Гадюкіни Файне місто Тернопіль (ТНМК) 3,50 Mb
Брати Гадюкіни Дівчина з Коломиї (Тарас Чубай) 9,88 Mb
Брати Гадюкіни Приїдь до мене у Мостиська (Океан Ельзи) 11,06 Mb
Брати Гадюкіни Я вернувся домів 4,33 Mb
Брати Гадюкіни Звьоздочка моя (Live in Bruxelle, 1992) 6.57 Mb
Брати Гадюкіни Карпати програли футбол 4.96 Mb
Потік Афіші Галереї MP3 Товари Інформація

Автори / Брати Гадюкіни / Пісні "Братів Гадюкіних" переспівають 17 рок-гуртів

3-го червня цього року у столичному Палаці спорту відбудеться концерт пам'яті лідера культового українського рок-гурту "Брати Гадюкіни" Сергія Кузьмінського "Я вернувся домів".

Рок-співак помер у віці 46 років 3 серпня 2009 року після тривалої хвороби.

У концерті візьмуть участь 17 рок-гуртів. Сьогодні, 12 квітня у Києві відбулась прес-конференція з музикантами.

На неї прийшли фронтмени гурту "ТНМК" Фагот і Фоззі, лідери гуртів "Мандри" Фома, "The Вйо" Мирослав Кувалдін, "Гайдамаки" Олександр Ярмола, "Med Heads XL" Вадим Красноокий, а також бас-гітарист "Братів Гадюкіних" Ігор Мельничук та їхній клавішник Павло Крахмальов.

"З Днем космонавтики та днем рок-н-ролу. Не дарма такий захід починається в такий день. 3-го червня буде просто космічний рок-н-рол. Цей концерт стане найважливішою подією в українській рок-музиці", - зазначила ді-джей ранкового ефіру радіо "Roks" Соня Сотник і звернулася до присутніх із проханням посприяти в пошуку аматорських аудіо-, відеоматеріалів і фотографій з життя "Братів Гадюкіних" для відтворення історії групи.

"Вони збиралися жити вічно й тому ніколи не зберігали своїх фотографій і відеозаписів. Якщо у вас є будь-які факти історії групи, надсилайте на ex.ua, і разом створимо архів гурту", - додала Сотник.

"ВВ" виконають пісню "Всьо чьотко", "Мандри" - "Арівідерчі, Рома", "Mad Heads XL" - "Америка", "Гайдамаки" - "Гей, Іване", "ТНМК" - "Файне міто Тернопіль". Гурт "Океан Ельзи" - єдиний, хто просить не афішувати пісню, яку вони виконуватимуть.

"Всі 17 колективів хотіли грати "Наркомани на городі", - пожартував Крахмалов, додавши, що насправді розподіл пісень між виконавцями відбувався спонтанно.

"Це нова подія в плані відношення до людей, які пішли від нас, щоб продовжувати їхню справу, тому що людина, яка у своїх діяннях, неважливо, посадив ти дерево чи написав трек, якщо справа триває, то людина живе", - додав клавішник.

Концерт триватиме 2 години. Проходитиме у форматі джем-сейшену: упродовж усього вечора гратиме оригінальний склад гурту, з яким виконуватимуть власні версії на пісні "гадів" вокалісти гуртів-учасників.

Квитки з'являться у продажу у понеділок, 18-го квітня. Коштуватимуть від 120 до 350 гривень. Всім слухачам подарують диск із піснями гурту.


Gazeta.ua

 
 

Додав Sh.Ocean 14 квітня 2011

Про автора

Історія команди, яку згодом наречуть „українськими Rolling Stones”, йде корінням у далекий вже 1988 рік, коли в надрах тільки-но організованого львівського рок-клубу після низки поділів, брунькувань, об’єднань та поглинань утворилася

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска