Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Гайдамаки Меч Арея (2013 р.) 10.97 Mb
Гайдамаки Поки не кінчився дощ (2013 р.) 10.72 Mb
Гайдамаки Немає хліба - співай 9,56 Mb
Гайдамаки Z kolegami (Haydamaky&VooVoo, 2009 p.) 9,54 Mb
Гайдамаки Маланка (співає Маланка Леньо, 2007 р.) 4.17 Mb
Гайдамаки Ефір (2007 р.) 4,19 Mb
Потік Афіші Галереї MP3 Товари Інформація

Автори / Гайдамаки / Гайдамаки зіграють у бомбосховищі (відео)

28 квітня, близько 20:00, у бомбосховищі при освітньому центрі «Майстер Клас» (Лаврська, 16) ГАЙДАМАКИ завершать благодійний культурний марафон «Пам´ятай»– комплекс щоденних джазових і класичних концертів, документальних показів, інсталяцій, театральних і вуличних вистав в пам’ять про Чорнобильську катастрофу.

Після виступусеред інсталяцій «Купол надій» гуртів «ТаРУТА», «Домра», «ShoppingHour», ГАЙДАМАКИ спільно з віджеями«Tenpoint» виконають пісню «Мені здається», кліп на яку було відзняти у Прип’яті та в Чорнобилі, і кавер на «Toxicity» «SystemofaDown». У ці ж дні ГАЙДАМАКИ презентують драм-ен-бейс ремікс на «Мені здається» від Mark Atmost, який вже можна відшукати на«Youtube» та в соціальних мережах. В кінці квітня у Німеччині за підтримки Європарламенту виходить DVD з фільмом про Чорнобиль, знятий у березні за участю ГАЙДАМАКІВ.

Мета проекту «Пам’ятай» – пригадати трагічні події на ЧАЕС, вказати на їх наслідки та зібрати кошти на закупівлю обладнання дляЦентруонкогематологіїі трансплантаціїкісткового мозкулікарні «ОХМАТДИТ», де знаходяться на лікуванні діти, що страждають злоякісними захворюваннями крові з усіх регіонів України.

ГАЙДАМАКИ, drum& bassMark Atmost remix на «Мені здається»:

http://www.youtube.com/user/HelenGolyf#p/u

ГАЙДАМАКИ, «Мені здається»

 
 

Додав Chyzh позавчора о 10:48

Про автора

З00 років тому схід Європи палав вогнем — народ йшов на народ і царство на царство. З цього вогню з‘явились гайдамаки — воїни давнини, лицарі та бешкетники з України.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска