Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Інформація

Автори / Українське незалежне видавництво "Смолоскип" / У Харківському літературному музеї відбудеться презентація книг видавництва «Смолоскип»

29 квітня 2011 року о 18-00  у Харківському літературному музеї

презентація видавництва «Смолоскип» (м. Київ)

 «Вибрані твори» Володимира Свідзінського та Василя Симоненка; Мірошниченко Лариса  «Леся Українка. Життя і тексти»; Даниленко Василь. «Ізидора, рідна сестра Лесі Українки: від сталінських таборів до еміграції»; «Рух опору в Україні: 1960–1990. Енциклопедичний довідник»; «Архів Розстріляного Відродження: матеріали архівно-слідчих справ українських письменників 1920-1930-х ро­ків»; Винниченко Володимир. ЩОДЕННИК. 1926-1928 (Т. 3)»  – про ці та інші книги йтиметься на презентації

Спеціальні гості – Леонід та Сашко Ушкалови, Ростислав Мельників, Олег Коцарев. Представник видавництва - директорка книгарні "Смолоскипа" Ольга Погинайко.

Чекаємо на вас за адресою: Харків, вул. Фрунзе, 6 ст. м. «Пушкінська» або «Архітектора Бекетова».

Запрошуємо також відвідати стенд «Смолоскипа» на виставці-ярмарку «Світ книги» в Харкові з 28 до 30 квітня (на стенді разом з видавництвом Києво-Могилянської Академії).

 
 

Додав Sh.Ocean 28 квітня 2011

Про автора

Видавництво “Смолоскип” було засноване 1967 року в місті Балтимор, США, і назване іменем Василя Симоненка. Першою книжкою, яка з’явилася друком у видавництві “Смолоскип”, була книжка Осипа Зінкевича “З генерації новаторів: Світличний і Дзюба” (1968).

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска