Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Інформація

Автори / Фестиваль Флюгери Львова / Несподіванка для гостей фестивалю Київські «Флюгери Львова» підготував гурт «Мертвий півень»

Приємну несподіванку для гостей фестивалю Київські «Флюгери Львова» підготував гурт «Мертвий півень». Окрім презентації свого нового альбому «Радіо Афродита», музиканти заспівають разом із легендарним українським рок-гуртом «Калєкція». «Етностьоб» цього харківського колективу -  це композиції власного авторства, на вірші Сергія Жадана та пісні у спільному виконанні з Олесем Донієм, як от шалено популярна «Дума про слоника» на слова Юрка Позаяка та ін.

«На добраніч з Мертвим півнем» завершуватиме програму Київських «Флюгерів Львова» - етно-джазового фестивалю, що цього року проводиться у Львові уже вдев’яте, а в столиці – вперше. Київська джаз-весна відбудеться 1-2 травня у фестиваль-ресторації «Диван» (пл. Бессарабська, 2).

Відбірним фольком та джазом гостей частуватимуть польські «TRYKI:Lebik - Trebski - PaPa Zura», білоруський «Vuraj», українська «ДомРа». У перший день фестивалю  виступить улюбленець української публіки - «ShockolaD», що кожного разу приємно дивує своїми етно-джазовими експериментами. Польсько-український колектив DagaDana гратиме на «Київських флюгерах» у самому розпалі свого всеукраїнського туру . А завершуватиме фестиваль вечірнє дійство, що плавно перетікатиме в ніч – гурт «Мертвий півень» із презентацією нового альбому «Радіо Афродита».

 

ПРОГРАМА:

1 травня

«ДомРа» (Київ)

«TRYKI:Lebik - Trebski - PaPa Zura» (Люблін)

«ShockolaD» (Львів)

 

2 травня

«Vuraj» (Мінськ)

«Daga Dana» (Вроцлав – Львів)

«Shopping hour»  (Київ)

 

Надобраніч з «Мертвим Півнем». Презентація СD  «Радіо Афродита»

 
 

Додав Sh.Ocean 01 травня 2011

Про автора

Флюгери Львова – фестиваль сучасної фолькової та джазової музики, відбувається в рамках Дня Львова.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска