Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Товари Інформація

Автори / Незалежний Театральний Журнал КОЗА / У новому номері журналу «Коза» опублікували рецепти від Соломії Крушельницької

5 травня у Львові відбулася презентація подвійного 5 і 6 номерів незалежного театрального журналу «Коза». У журналі можна прочитати про те, що відбувалося за лаштунками вистави «Лісова пісня» Театру ім. Леся Курбаса у Львові, про одруження знаної співачки Соломії Крушельницької, а також справжні кулінарні рецепти від оперної діви.

Про це на презентації розповів один із засновників, видавець «Кози» Богдан Поліщук.

За його словами, недаремно у Львові презентація пройшла у Музично-меморіальному музеї Соломії Крушельницької, оскільки завдяки співпраці із музеєм у журналі з’явилися оповідь про одруження Соломії Крушельницької з італійським адвокатом Чезаре Річчоні, а музей, у якому зберігається зошит із кулінарними рецептами примадони, надав для публікації кілька рецептів від оперної діви. Причому на презентацію у Львові організатори приготували «Віденські пончики» із цього зошита.

«Незалежний театральний журнал «Коза», дотримуючись своїх традицій, продовжує спілкуватись із своїми читачами мовою рукописних шрифтів. Лишаючись незмінно наповненим ілюстраціями, ексклюзивно створеними тільки для цього журналу», - зазначила одна із засновниць журналу й автор Олена Рачковська.

Підтверджуючи статус елітного видання, видається накладом лише 500 примірників.
Цього разу незалежний театральний журнал «Коза» став полем роботи нових яскравих художників та творчих груп: творчої майстерні «Аґрафка», мистецького об'єднання «Val Druk», Юрія Антонова, Олесі Пилипенко, Євгена Спижового. І постійних авторів: Юлії Поліщук, Ольги Юрасової, Світлани Чернишевої, Ірини Рудь-Вольги, Юлії Твєрітіної, Катерини Рейди.

За словами Богдана Поліщука, у цьому випуску є такі статті: «Дегустація театру» від Євгенії Гринь, продовження «Бесід з Майстром» від Олега Драча, «Мовне питання» від Галини Листвак, враження Юлії Поліщук про конкурс ім. С.Лифаря з місця події, відгуки про «Гогольфест 2010» від Єлизавети Олійник, Мар'яна Зубеляк розказує про одруження Соломії Крушельницької, Лідія Аполлонова - про «Театральні строї Анатолія Петрицького». Своїми думками про театр діляться: Іван Малкович, Володимир Рутківський, Максим Паленко, Тарас Компаніченко, Кость Лавро, Наталія Рєзанова. Інтерв’ю: з Лідією Данильчук, Віталієм Малаховим, Вадимом Писаревим, Юрієм Бервецьким.

Презентація журналу відбудеться у п’яти містах України – Львові, Києві, Харкові, Одесі, Донецьку.

Придбати Театральний Журнал КОЗА

zaxid.net

 
 

Додав Sh.Ocean 06 травня 2011

Про автора

.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска