Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

MP3

Ot Vinta Берег ріки (2012 р.) 7.26 Mb
Ot Vinta У мене між ногами ... 6,88 Mb
Ot Vinta Новорічний Дзинь 3,39 Mb
Ot Vinta Гей! Скобе! (2010 р.) 4,35 Mb
Ot Vinta Міцні засмальцьовані руки (2006 р.) 2.84 Mb
Ot Vinta Шабелина (2006 р.) 3.50 Mb
Потік Афіші MP3 Товари Інформація

Автори / Ot Vinta / На презентації нового альбому гурт "Ot vinta" частував салом і "Кривавою мері"

26 травня в столичному клубі "Docker's АВС", що на Хрещатику, під час презентації нового альбому "Потом і кров'ю" рівненський гурт "Ot vinta" пригощав гостей салом з чорним хлібом і коктейлем "Кривава мері". Гулянка була до першої ночі.

"Прийшло багато людей. Чоловік зо сто! Були наші друзі, знайомі, журналісти. Нам дуже сподобалося. Вийшло все легко й затишно. Альбом називається "Потом і кров'ю". Меню було концептуальним - на столи подавалися скибки чорного хліба з салом, а також коктейль "Потом і кров'ю", де горілка й томатний сік. Гуляли десь до першої ночі", - розповів лідер гурту "Ot vinta" Юрій Журавель.

До диску увійшло 15 треків. Серед них вже відомі концертні хіти "Бабина тумба", "Потом і кров'ю", "Люблю", а також нові роботи хлопців – "У мене між ногами Україна", "Гайда за журавлем", "Балада про сіль".

"У травні хлопці уклали угоду з рекординговою компанією "Комп Мюзик", яка є представником в Україні таких відомих компаній як EMI та Warner Music Group (WMG). Вона фінансувала видання альбому. Перший наклад становить 3 тис. дисків. Ми ще не знаємо за якою ціною будуть альбом продавати, але сподіваємося, що не дорожче за інші якісні диски", - пояснила Наталя Тесля, прес-секретар гурту.

"Це - повноцінний диск. Там є забойні рокабільні пісні, українські народні, а також ремікси на дві пісні гурту "Вася клаб" з Києва. Це - посвята нашому другові, фронтмену цього гурту Василю Гонтарському. Він помер чотири роки тому", - додав Журавель.

Перед початком презентації гурт "Ot vinta" провів онлайн прес-конференцію.

27 травня хлопці поїхали з концертом у Брест (Білорусь) на фестиваль байкерів, а в понеділок повернуться в рідне Рівне.

Колектив створений в 1994 році. У його складі: Юрій Журавель - гітара, вокал, Віктор Пилипчук - гітара, сопілка, Володимир Загиней - козабас та Олександр Мартюшев - барабани.

http://gazeta.ua

 
 

Додав Art-Vertep 31 травня 2011

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска