Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Інформація

Автори / Фестиваль У.РОК / Шостий міжнародний фестиваль «У.РОК»

13 червня міжнародний фестиваль «У.РОК» та клуб «SullivanRoomKiev», влаштовують прес-конференцію фестивалю. Протягом цієї зустрічі, ви дізнаєтесь: чим шостий міжнародний фестиваль «У.РОК» відрізняється від собі подібних; чому він важливий для молодих виконавців та митців; чому на фест щороку приїжджають гурти з Польщі, Італії, Латвії, Білорусі, Чехії, Молдови та Росії. Також організатори влаштують показ елементів фестивальної художньої експозиції, відео-презентацію фестивалю. Фестиваль «У.РОК» – це багатогранний проект, який вже шість років поспіль, об’єднує молодих музикантів, літераторів, художників та митців. За цей короткий проміжок часу, «У.РОК» став найбільшою мистецькою подією на півдні України, яка набула міжнародного статусу.
Цього року, з 24 по 27 червня, станція Лиманська (Затока) знову дає учасникам фестивалю можливість показати свою творчість і майстерність, здобути всенародне визнання та перемогу у конкурсі У.РОК готує для гостей Затоки музичну та літературну сцени, нічний кінозал короткометражних фільмів, виставку ексклюзивних робіт молодих майстрів декоративно-прикладного та образотворчого мистецтва, фотогалереї, майстер-класи з художньої фотозйомки, літературні читання та поетичні перформенси, вогняне шоу, барабанний джем на піску,DJсети і просто активний відпочинок (волейбол, водні скутери, квадроцикли та дитячі атракціони).
З головної сцени звучатимуть практично всі стилі музики: від ненав’язливого поп-року до жорсткого треш-металу, від розслаблюючого реггі до шаленого ска-панку. Спеціальні гості: гурти з Польщі, Білорусі, Придністров’я та Росії, Італії, Словаччини, Латвії. Україну представляють групи з усіх областей України  та Автономної Республіки Крим. Гурти-переможці конкурсу, отримають грошові призи та скидки у мережах музичних магазинів та на студіях звукозапису. Також, вони потраплять до музичної компіляції «У.РОК 2011» і з’являться в телерадіоефірі. Цього року хедлайнери фестивалю: «ТНМК», «Тартак»,  «OtVinta», «Юркеш». Літературну сцену фестивалю можна сміливо назвати експериментальною. Тут відбудеться великий літературний слем, театралізовані музичні виступи, аудіо та fashionвірші (читання в незвичному антуражі), поєдинки ліриків та трешерів, гумористична поезія та проза та конкурс інтернет-учасників. За оцінкою журі твори переможців будуть опубліковані в спеціальній антології. Нічний зал короткометражних фільмів дозволяє авторам, режисерам та операторам поділитись своїм баченням світу та знайти свого глядача. Хорошою традицією стало і щорічне файер-шоу під запальні ритми тамбуринів і там-тамів. Під час виставки декоративно-прикладних робіт та образотворчого мистецтва, яка триватиме протягом всього фесту, майстри поділяться своїми секретами, та проведуть кілька майстер-класів. Поглянути на буденні речі з незвичного ракурсу допоможе фотогалерея. Звісно, без майстер-класів і тут не обійдеться.

 

http://i-pro.kiev.ua

 
 

Додав Art-Vertep 11 червня 2011

Про автора

Фестиваль для молодих груп, і не тільки. Грають у нас все: фанк, ска, рок, реггі та інше. Як що ви любите позитивну, енергетичну музику, і музикантів, які драйвово, якісно подають свій матеріал на сцені, то вам сюди! Фест проходить на березі моря.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска