Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Потік Афіші Інформація

Автори / Проект Квартира FM / Восени у Луцьку відбудеться масштабне міжнародне мистецьке дійство.

Мистецька платформа «Квартира FM» розпочала відбір на міжнародний мистецький конкурс «Art-nowsessionFM». Загальна тема конкурсу: «Ми бачили майбутнє». Захід відбуватиметься в декілька етапів. В травні у Луцьку відбувся перший відбірковий тур, де експерти та глядачі відібрали найкращі роботи. Надалі відбіркові тури пройдуть у Житомирі (9 липня 2011), Києві (23 липня 2011), Кривому Розі (23 серпня 2011) та Одесі (дата буде визначена за 7 днів).

Паралельно до 15 серпня 2011 року буде тривати зголошення учасників з інших регіонів України та країн (Росія та Білорусь). Експертна комісія визначить найкращі роботи з «неволинського» кошика і, таким чином, сформує список учасників фінального конкурсу, проведення якого планується на 17 вересня 2011 року.

Особливістю дійства «Art-nowsessionFM» стане поєднання під час фіналу різних потоків мистецтва. Перед відкриттям виставки музиканти та поети зможуть вибрати з-поміж робіт учасників ті, що надихнуть їх на створення віршів чи музичних композицій та запропонувати їх на розсуд публіки під час офіційної частини заходу.

Мистецька акція спрямована заохотити молодих митців до творчості, згуртувати та ініціювати активну групу художників задля проведення подальших акцій. Також вітаються соціальні проекти, макети, дизайни малих архітектурних форм, котрі потім можуть бути надані для поліпшення благоустрою міста чи регіону.

17 вересня 2011 року у Луцьку міжнародна мистецька акція «Art-nowsession FM(FutureMind)» збере майстрів образотворчого та прикладного мистецтва у різних жанрах та різного віку з України, Росії  та Білорусії. Захід відбуватиметься протягом двох тижнів з 17 вересня у міській Галереї Мистецтв. «Цвяхом» програми стане поєднання вищеназваних видів мистецтва з музикою, танцями та поезією. Учасники можуть вибрати витвір образотворчого чи прикладного мистецтва і продемонструвати на розсуд журі та глядачів своє бачення у пісні, вірші чи танці.

 
 

Додав Chyzh 17 червня 2011

Про автора

Восени 2009го року в місті Луцьку стартував молодіжний проект «Квартира FM». Проект створений для тих, хто творив, творить та хоче реалізувати своє власне натхнення.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска