Увійти · Зареєструватися
 

Учасники

Галереї

Потік Афіші Галереї Товари Інформація

Автори / Фестиваль Країна мрій / Дегустація Літературної Країни Мрій

25-26 червня у Києві відбудеться міжнародний етнофестиваль „Країна мрій”, у рамках якого працюватиме книжкова виставка та літературний фестиваль. А поки триває підготовка, організатори пропонують вам унікальну можливість: на власні очі побачити, що готує для відвідувачів “Літературна Країна мрій” цього року.

У вівторок, 21 червня об 11:00 просто неба, у дворику музею Івана Гончара

(вул. Лаврська, 29 їхати від м. Арсенальна автобусом №24 до кінцевої у напрямку Києво-Печерської Лаври)

відбудеться “дегустація” “Літературної Країни Мрій”

ВИ МАЄТЕ УНІКАЛЬНУ МОЖЛИВІСТЬ:

Дізнатись про новинки, новації, зміни та відмінності цьогорічної “Країни Мрій” від ініціатора фестивалю Олега Скрипки. Це вже VIII “Країна Мрій” і з кожним роком етнофестиваль набуває все більшої популярності та все більших обертів.

Побачити та почути учасниць Кобзарського слему — унікальних бандуристок сестер-близнючок Руголь. На “Країні Мрій” відбудеться змагання кобзарів – слем. Особливістю цього сезону стануть унікальні учасники – окрім сестер Руголь ви побачите ансамбль трьох кобзарів-близнюків та виступ знаменитих вже Шпилястих кобзарів. І це ще не всі цікавинки, які готують організатори слему, дізнатись більше ви зможете під час “дегустації”.

Першими спробувати Літературну юшку. Відомо, що рибалки вміють розповідати цікаві історії, а письменники часто є завзятими рибалками. Отже під час „Країни Мрій” у дворику музею Гончара письменики варитимуть “Літературні юшки від “Коронації слова”. Анатолій Дністровий та Сергій Пантюк, Дара Корній та Вікторія Горбунова, Олександр Есаулов, Наталя Лапіна та Світлана Горбань, Владислав Івченко, переможниці цьогорічної “Коронації слова” Наталія Тисовська та Вікторія Гранецька частуватимуть читачів цікавими історіями та юшкою. А 30 червня Брати Капранови зварять юшку спеціально для журналістів.

Почути гагаузьку поезію мовою оригіналу. Під час „Країни мрій” на Великій літературній сцені відбуватимуться виступи представників гагаузької, болгарської, ромської, татарської та інших етнічних літератур України. А 21 червня спеціально для вас виступить гагаузька поетеса Тудора Арнаут, автор перекладу “Кобзаря” турецькою мовою.

Навчитись витинанкового друку. Два мистецтва, два майстер-класи в одному! 21 червня спеціально для журналістів мистецьке об'єднання ВАЛ проведе майстер клас для журналістів. Гості „Країни мрій” зможуть навчитися каліграфії, ілюструванню книжок, паперовій пластиці та взяти участь в інших цікавих майстер-класах.

Все це і багато іншого чекає на відвідувачів “Літературної Країни мрій”.

Не пропустіть можливості побачити частину дійства раніше за інших–

у вівторок 21 червня, об 11-00!

Вхід вільний.

 
 

Додав Art-Vertep 20 червня 2011

Про автора

Міжнародний етнічний фестиваль "Країна мрій", м. Київ, Співоче поле. Ініціатор фестивалю - Олег Скрипка.

 
Коментувати
 
 
 

Гостиница Днепропетровск |  Светильники Днепропетровск |  Рекламное агентство |  Сауны Днепропетровска